Toivomuslista

Ostoskori

LAMAZE – stimuloivia leluja taaperoille

Asiantuntijaopettajat ja psykologit ovat kehittäneet LAMAZEn tuotesarjan laadukkaat ja kehittävät lelut 0–2-vuotiaille lapsille. Kun lapsi kasvaa ja oppii uusia taitoja, samat LAMAZEn lelut voivat toimia leikeissä uudella tavalla. Niinpä leluilla on pitkä käyttöikä.

LAMAZEn lelut ovat värikkäitä ja tuntuvat miellyttäviltä. Toisinaan hahmot tai materiaali pitävät ääntä, mikä kannustaa lasta vuorovaikutteiseen leikkiin. Lelut on suunniteltu kehittämään aisteja ja motorisia taitoja aivan alusta lähtien. Esimerkiksi LAMAZEn musiikkimato opettaa lapsen löytämään kätensä ja jalkansa sekä kehittää lapsen käden ja silmän koordinaatiota. Siinä on erilaisia materiaaleja, ääniä ja yllätyksiä, jotka kiinnittävät lapsen huomion pitkiksi ajoiksi.

LAMAZEn hahmot muistuttavat usein tuttuja eläimiä, kuten norsuja, mehiläisiä, leppäkerttuja ja hevosia. Niitä esiintyy usein saduissa, joten lapset tunnistavat ne helposti. LAMAZEn lelut tarjoavat lisäksi laajan valikoiman käsi- ja jalkahelistimiä, kirjoja ja puuhamattoja.

Anna lapsesi kehitykselle hyvä alku LAMAZEn leluilla!