Toivomuslista

Ostoskori

TMNT – hauska maailma!

TMNT-tuotesarja perustuu mielikuvitukselliseen TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES -maailmaan, jossa jokaisella kilpparihahmolla on omanlaisensa luonne. Nämä pikku olennot takaavat hauskoja ja monien mahdollisuuksien hetkiä pitkäksi aikaa. Päästä sisäinen sankarisi valloilleen!

Kuvittele nousevasi TMNT Shellraiser -autoon taistelemaan Silppuria ja tämän ilkeää armeijaa vastaan isolla tykillä, joka ampuu oikeita ohjuksia – kukaan ei pääse pakoon. Voit jatkaa pahisten metsästystä kaikkialla tällä autolla, piiloutua sen sisään ja yllättää vihollisen sopivan hetken tullen. Entäpä taistelutaitojen oppiminen LEGOn TMNT-rakennuspalikoista tehdyssä luolassa, jossa on pyörivä taistelunukke harjoittelua ja räjähteiden testaamista varten?

Vietä hauskoja hetkiä TMNT FLEXI-TRAX -radalla ja kisaa vihollisen kanssa upeilla autoilla, joissa on valot ja kauko-ohjaus. Rakenna ratoja eri pakkauksista, autoista ja lisävarusteista.

TMNT-maailma tarjoaa hauskoja hetkiä 1–8-vuotiaille lapsille, jotka voivat pukeutua kilppareiksi, kerätä hahmoja, syödä eväänsä eväsrasiasta, pelata XBOX-pelejä tai katsoa DVD-elokuvia!