BR-kylpylelut
Sulje ikkuna

Uusi kirjautumistunnus kaikille Club BR:n jäsenille

Oletko jo Club BR:n jäsen?
Napsauta Luo sähköinen tunnus ja päivitä Club BR:n jäsenyytesi.

Etkö ole vielä Club BR:n jäsen?
Napsauta Luo sähköinen tunnus ja liity Club BR:ään. 

Jos olet jo päivittänyt jäsenyytesi, napsauta kohtaa Kirjaudu sisään ja siirry Club BR -perheesi tietoihin.
Luo sähköinen tunnus
Kirjaudu sisään
Kirjaudu sähköpostiosoitteella
Tai matkapuhelinnumerolla
Virhe sisäänkirjautumisessa. Yritä uudestaan.

Aktivointi epäonnistui. Yritä uudelleen tai pyydä uusi Club BR -koodi.
*Emme ota sinuun yhteyttä ilman lupaa.
Albert
0
267gold coins

Toivomuslista
  • Ilmainen toimitus, kun ostat yli 40 eurolla
  • 365 päivän vaihto-oikeus

Kylpyleikit ovat tärkeitä lapsen kehitykselle

Oletko ikinä miettinyt, miksi lapset pesevät kylppärissä käsiään niin kauan tai miksi he viitsivät upottaa leluaan kylpyammeeseen kerta toisensa perään? Vesileikkien viehätys on loppumaton ilonaihe ja iso osa lapsen kehityskaarta.

Aistit

Kylpiessä saadut näkö- ja kuulohavainnot ja veden loiske tarjoavat virikkeitä lapsen aisteille. Vauvat ja taaperot tutustuvat maailmaan aistiensa avulla. Vedessä leikkiminen tarjoaa aistiärsykkeitä, joita ei muuten pääse kokemaan. Vesi rauhoittaa, ja vedessä leikkiminen onkin mitä rentouttavinta puuhaa.

Keskittymiskyky kasvaa

Lapsesta on hauska kaataa vettä kupista toiseen kerta toisensa perään. Veden kauhominen ja kaataminen auttaa kasvattamaan lapsen keskittymiskykyä, mistä on hyötyä myöhemmissä kehitysvaiheissa. 

Kognitiiviset taidot

Vesileikit opettavat lapselle uusia asioita ympäröivästä maailmasta ja auttavat päättelykyvyn kehittymisessä. Kylpyleikit edistävät kognitiivisten taitojen, kuten hahmottamisen ja katseen kohdistamisen, kehitystä.

Tutustu BR-kylpyleluihin tai muihin kylpyleluihin

Image

Vaahtomuovitarrat kylpyhuoneen kaakeleihin

Anna kylpyleikkien tarjota lapselle virikkeitä. Näillä vaahtomuovitarroilla voit kertoa lapselle monenlaisia tarinoita. Tarinointi edistää sekä lapsen mielikuvituksen että kielen kehitystä. Herttaiset vaahtomuovitarrat sopivat erinomaisesti lapsen ja aikuisen yhteisten hetkien viihdykkeeksi. Vaahtomuovitarrat tarttuvat pintoihin pelkän veden avulla, ja ne on myös helppo irrottaa.


Tutustu vaahtomuovitarroihin täällä
Image

Kylpykupit

Vastasyntynyt lapsi ei vielä osaa tarttua esineisiin tai istua ilman tukea, mutta ei ole suinkaan liian aikaista aloittaa vesileikit kylpykuppien kanssa. Kaada kupista haaleaa vettä kylpevän vauvan mahan, käsien ja varpaiden päälle, niin tämä voi nähdä, kuulla ja tuntea veden liikkeen, mikä edistää kognitiivisten taitojen, kuten havainnointikyvyn, kehitystä. Hieman isommat lapset voivat pinota kuppeja, mikä kehittää motorisia taitoja sekä ongelmanratkaisutaitoja.


Tutustu kylpykuppeihin täällä
Image

Kaloja narraamaan

Kalastusleikit ovat kylpyhetkien hauskimpia puuhia. Kalastaminen vaatii lapselta lihasten hyvää hallintaa, ja siinä yhdistyy leikin ilo kehittävään tekemiseen. Isokokoinen kala ja onkivapa on suunniteltu varta vasten lasten pieniä käsiä ajatellen, ja leikin toistaminen kehittää lapsen käden ja silmän yhteispeliä sekä mielikuvitusta.

Tutustu kalastuspakkaukseen täällä
Image

Puuhapiste kylpyyn

Lapsista on hauskaa tutkia, mitkä esineet kelluvat ja mitkä uppoavat, ja juoksevan veden liike ja siitä kuuluva ääni tuntuvat lapsista jännittäviltä. Tutustuessaan ympäröivään maailmaan lapset kehittävät samalla varhaisia ongelmanratkaisutaitojaan. Veden kauhominen ja kaataminen vaatii paljon käden ja silmän yhteispeliltä, ja se kehittää sekä lapsen lihaksia että aivoja. Veden kaataminen suppiloon edistää kognitiivisten taitojen kehitystä ja kannustaa lasta seuraamaan liikettä katsellaan.

Tutustu puuhapisteeseen täällä

Image

  Lasketaan toimituskuluja... Maksat ainoastaan kalleimman toimituskulun mukaan.