BR MAKE AND CREATE - Päästä mielikuvitus vapaaksi BR Make & Create leluilla
Sulje ikkuna

Uusi kirjautumistunnus kaikille Club BR:n jäsenille

Oletko jo Club BR:n jäsen?
Napsauta Luo sähköinen tunnus ja päivitä Club BR:n jäsenyytesi.

Etkö ole vielä Club BR:n jäsen?
Napsauta Luo sähköinen tunnus ja liity Club BR:ään. 

Jos olet jo päivittänyt jäsenyytesi, napsauta kohtaa Kirjaudu sisään ja siirry Club BR -perheesi tietoihin.
Luo sähköinen tunnus
Kirjaudu sisään
Kirjaudu sähköpostiosoitteella
Tai matkapuhelinnumerolla
Virhe sisäänkirjautumisessa. Yritä uudestaan.

Aktivointi epäonnistui. Yritä uudelleen tai pyydä uusi Club BR -koodi.
*Emme ota sinuun yhteyttä ilman lupaa.
Albert
0
267gold coins

Toivomuslista
  • Ilmainen toimitus, kun ostat yli 40 eurolla
  • 365 päivän vaihto-oikeus

Haastavia ja hauskoja leluja

Me BR:ssä tiedämme, kuinka tärkeää on tukea lapsen luovuutta kaikissa ikävaiheissa. Luovuus edesauttaa tärkeiden henkisten, sosiaalisten ja emotionaalisten kykyjen kehittymistä.

Sen vuoksi olemme kehittäneet BR MAKE AND CREATE -taidetuotesarjan, jonka luovat tuotteet edistävät hauskalla tavalla lapsen mielikuvituksen käyttöä ja taitoja.

Tältä sivulta löydät koko tuotesarjan, inspiroivia tee se itse -videoita ja vinkkejä, kuinka ominaisuus- ja ikäkuvakkeidemme avulla löydät lapsellesi sopivan tuotteen.

Video Image

  Lasketaan toimituskuluja... Maksat ainoastaan kalleimman toimituskulun mukaan.

 

Ominaisuuskuvakkeet

BR MAKE AND CREATE -tuotesarjasta sinun on helppo löytää tuote, joka on tietenkin hauska mutta myös riittävän haastava ja lapsesi taitoja ja kykyjä tukeva.

Kaikissa BR MAKE AND CREATE -tuotesarjan pakkauksissa on pieniä värikkäitä kuvakkeita, jotka kertovat lelun ominaisuuksista.

Kun ensi kerralla tutkailet tätä tuotesarjaa, katso pakkauksien ominaisuus- ja ikäkuvakkeita, niin löydät helpommin tarvitsemasi tuotteen.

Image

Pyöritettävä väritysvekotin – kehittää sosiaalisia taitoja 

Kaipaatko hieman erilaista taiteilupuuhaa, jossa vain mielikuvitus on rajana? Silloin kannattaa tutustua BR MAKE AND CREATE -sarjan pyöritettävään väritysvekottimeen. 

Se on helppokäyttöinen pyörivä taidetarvike, jonka väritysmahdollisuudet saavat lapsen mielikuvituksen laukkaamaan. Harjoituta hienomotoriikkaa laittamalla paperi paikoilleen ja käännä kahvaa, niin väritysvekotin pyörii ja kannustaa lasta lisäämään piirrokseen väriä ja kimalletta. Pyöritettävää väritysvekotinta voi myös käyttää monta lasta yhtäaikaisesti, jolloin yhteisen taideprojektin parissa puuhaaminen kehittää lasten sosiaalisia taitoja.

Video Image

  Lasketaan toimituskuluja... Maksat ainoastaan kalleimman toimituskulun mukaan.

Projektori – kehittää hienomotoriikkaa   

BR MAKE AND CREATE -projektori on hauska ja helppokäyttöinen taidetarvike. Projektori kannustaa lastasi luovuuteen, sillä hän voi itse valita heijastettavat kuvat, joita hän haluaa jäljentää. Ehkä hän haluaa myös värittää talon, jonka ääriviivat hän juuri piirsi, tai lisätä kuvaan sinisen taivaan. Kuvien jäljentäminen ja värittäminen edistävät lapsesi käden ja silmän yhteispeliä, kynän käyttötaitoa ja hienomotoriikkaa.

Video Image

  Lasketaan toimituskuluja... Maksat ainoastaan kalleimman toimituskulun mukaan.

 

Ikäsuositukset

Koska lapset kehittyvät nopeasti, on tärkeää antaa heille kehittäviä leluja. Olemme suunnitelleet lelumme juuri tiettyihin ikäkausiin sopiviksi, joten jokaisessa BR:n oman lelumalliston pakkauksessa on BR-ikäsuosituskuvakkeet.

Image

Iloisuustakuu

BR:llä on yli 50 vuoden kokemus lasten ilahduttamisesta. Niinpä meillä on takuu valikoiduille leluille, joiden tiedämme tekevän lapset varmasti iloisiksi. Me kutsumme sitä iloisuustakuuksi.

Se tarkoittaa, että voit vaihtaa lelusi 14 päivän kuluessa, vaikka olisit jo ehtinyt leikkimään niillä. Muista vain ottaa kuitti mukaan. 

HAPPY® Guarantee -iloisuustakuu koskee tietysti kaikkia BR MAKE AND CREATE -sarjan tuotteita.

Image

  Lasketaan toimituskuluja... Maksat ainoastaan kalleimman toimituskulun mukaan.

Päästä mielikuvitus ja luovuus valloilleen BR Creativen avulla

Lapsilla on aina aikaa leikkiin ja luovuuteen. Luovat projektit saavat lasten mielikuvituksen laukkaamaan ja voit yhdessä lapsesi kanssa luoda juuri sellaisia piirroksia, maalauksia ja figuureja kuin yhdessä haluatte. Pitääpä lapsesi sitten maalaamisesta tai hauskojen muotojen tuomisesta eloon muovailuvahassa, tarjoaa BR Creative jännittävän valikoiman luovia leluja ja tarvikkeita, jotka tuovat lapsellesi tuntikaupalla iloa ja viihdettä sekä luovuutta kasvattavia hetkiä.

Tuo mielikuvituksesi todellisuuteen

Piirtäminen ja maalaaminen on aina ollut suosittua taideteoksillaan vanhempia ja isovanhempia ilahduttavien luovista aktiviteeteista nauttivien lasten parissa. Piirtäminen ja muu luova tekeminen stimuloivat lapsen mielikuvitusta ja kehittävät kykyjä ajatella ja ilmaista itseään luovasti. BR Creativen piirtämis- ja maalaustarvikkeilla luovuudesta tulee entistä hauskempaa kun koko perhe voi kokoontua yhdessä luovaan hetkeen ja kokeilla vaikkapa maalaamista tai piirtämistä ja teoksien koristelua hienoilla tarroilla. Myös maalaustelineen tai hauskan puuhamaton kokeilu on jännittävää koko perheelle. Puuhamatolla on tilaa useammankin taiteilijan luovuudelle ja kätevän Aquadoodle-kynän avulla vältät odottamattomat taideteokset lattiassa, kun lapset päästävät luovuutensa valloilleen puuhamatolla. Toteuttaakseen kaikki lapsesi hauskat ideat ja luovat fantasiat älykäs Aquqdoodle-kynä tarvitsee pelkästään vettä, joten maton reunojen yli piirtäminen ei jätä pysyviä jälkiä!

Muotoile mielikuvituksesi tuotteet vahasta

Mielikuvituksen käyttö on kyky, jonka tärkeys korostuu etenkin kun lasten tulisi muotoilla omia hahmojaan muovailuvahasta. Tässä puuhassa kun vain mielikuvitus asettaa rajat leikin kululle. Muovailuvaha on juuri siksi täydellinen tapa antaa lapsille mahdollisuus tutkia omia luovia kykyjään kun he leikin kautta oppivat, mitä he voivat luoda omin käsin omista ideoistaan. Sateisena ja harmaana syyspäivänä muovailuvaha on loistava tapa saada koko perhe koolle ja viihdyttää kaikkia tunti toisensa jälkeen. Kätevä BR MAKE & CREATE leikkisetti sisältää muovailuvahaa, muotorullan, muotteja sekä leikkuuvälineitä, joilla saat leikattua vahasta hauskoja muotoja.

Luovien tuotteiden valikoimastamme löydät valikoiman innostavia leluja, jotka stimuloivat lapsesi mielikuvitusta ja kehittävät luovaa ajattelua leikin ja ilon kautta. BR Creativen leluista saat tuntikaupalla luovaa hauskanpitoa ja takuusti kotoisia koko perheen hetkiä kylminä ja harmaina syyspäivinä.