LEGO Star Wars
Sulje ikkuna

Uusi kirjautumistunnus kaikille Club BR:n jäsenille

Oletko jo Club BR:n jäsen?
Napsauta Luo sähköinen tunnus ja päivitä Club BR:n jäsenyytesi.

Etkö ole vielä Club BR:n jäsen?
Napsauta Luo sähköinen tunnus ja liity Club BR:ään. 

Jos olet jo päivittänyt jäsenyytesi, napsauta kohtaa Kirjaudu sisään ja siirry Club BR -perheesi tietoihin.
Luo sähköinen tunnus
Kirjaudu sisään
Kirjaudu sähköpostiosoitteella
Tai matkapuhelinnumerolla
Virhe sisäänkirjautumisessa. Yritä uudestaan.

Aktivointi epäonnistui. Yritä uudelleen tai pyydä uusi Club BR -koodi.
*Emme ota sinuun yhteyttä ilman lupaa.
Albert
0
267gold coins

Toivomuslista
  • Ilmainen toimitus, kun ostat yli 40 eurolla
  • 365 päivän vaihto-oikeus

LEGO Star Wars - valmistaudu galaksien väliseen taisteluun

LEGO Star Wars tarjoaa upean valikoiman Tähtien sota -elokuvien inspiroimia rakennussarjoja, joiden aiheina ovat kaikkein kiinnostavimmat soturit ja avaruusalukset. Elä tarinoiden parhaat hetket uudelleen ainutlaatuisten sankareiden parissa. Lego vie Star Warsin täysin uudelle tasolle!

LEGO Star Wars sisältää elokuvasta tutut huippuhahmot. Haluaisitko sinä olla tänään Luke Skywalker, Obi Wan-Kenobi tai jopa hyytävän pelottava Darth Vader? Voittamattomien sankareiden lisäksi rakennuspalikat muuntuvat leikeissä päätähuimaaviksi avaruusaluksiksi, joilla käytävät taistelut voivat kestää tuntikausia. LEGO Star Wars tarjoaa hauskoja hetkiä lempihahmojesi parissa. BR:n valikoimasta löydät paljon erilaisia Tähtien sota -elokuvista tuttuja tuotteita - hanki omasi ja kiidä galaksien välillä valoakin nopeammin!

Uutta

  Lasketaan toimituskuluja... Maksat ainoastaan kalleimman toimituskulun mukaan.

  Lasketaan toimituskuluja... Maksat ainoastaan kalleimman toimituskulun mukaan.

  Lasketaan toimituskuluja... Maksat ainoastaan kalleimman toimituskulun mukaan.

Tanskalainen, huippusuosittu LEGO on kehittänyt rakennuspalikoita lapsille jo 1930-luvulta alkaen. Ikiaikainen suosikki seuraa aina aikaansa. Siksi syntyi myös LEGO Star Wars, jota alettiin kehittämään George Lucasin Tähtien sota -elokuvien herättämän suuren suosion myötä. Tästä valikoimasta löydät kaikki kiinnostavimmat Star Wars hahmot ja taistelualukset vain muutamalla hiiren klikkauksella.

Rakastatko Tähtien sota -elokuvia? Niin mekin! LEGO Star Wars tarjoaa sinulle huippuhauskoja hetkiä suosikkihahmojesi ja elokuvien parhaiden kohtausten parissa. Ehkäpä Luke Skywalker tarvitsee tänään opastusta mestariltaan Obi Wan-Kenobilta? Tai onko kuvaan tullut uusi, vaarallinen hahmo: Kylo Ren? Sinä voit ehkä vielä pelastaa galaksin!

H2: LEGO Star Wars - koe videopelit livenä
Oletko pelannut Tähtien sota -pelejä tietokoneella? Star Wars lego hahmot tuovat tämän upean maailman vieläkin lähemmäs - suoraan lastenhuoneeseen. LEGO Star Wars tarjoaa hauskaa ajanvietettä ja kehittää samalla lapsen motorisia taitoja maksimaalisesti. Myös mielikuvitus lähtee liitoon täysin uudella tavalla, kun tarinat sekoittuvat omaan kerrontaan - luvassa on siis monta upeaa leikkiä!

LEGO Star Wars -rakennuspalikoita on mukavaa koota niin yksin kuin ystävienkin kanssa. Ne ovat myös osuva syntymäpäivälahja kaikille elokuvahahmojen ystäville. Star Wars lego pelit ovat monille tuttuja, ja ne saavat leikeissä uudenlaisia juonenkäänteitä. Mikä parasta, lapsi leikkii ja kehittyy yhdessä supersankariensa ja ystäviensä kanssa.

LEGO Star Wars on tarkasti kehitetty vastaamaan lasten odotuksiin ja toiveisiin. Rakennussarjat on jaoteltu ikäryhmittäin, joten jokainen löytää niiden joukosta juuri itselleen sopivan vaihtoehdon. Tuotteita on saatavilla 6-vuotiaasta alkaen aina 14-vuotiaille. Legoilla leikkimisestä pitävät kaikki - hanki siis sinäkin omat suosikkisi ja ala rakentaa omaa voittajajoukkiotasi!

H3: Poimi suosikkisi BR:n laajasta valikoimasta näppärästi ja nopeasti
LEGO Star Wars tarjoaa todella viihdyttäviä hetkiä. Oma lego avaruusalus on aina valmiina uusiin seikkailuihin, joihin voit lähteä niin yksin kuin ystävienkin kanssa. Kokoa siis viileimmät LEGO Star Wars hahmot ja alukset hauskimpiin leikkeihin ja ala valmistella omaa strategiaasi keräämällä joukkoosi kaikkein rohkeimmat soturit ja nopeimmat kulkupelit!

Huomaatko, miten myös mielikuvituksesi alkaa kiitää, kun lego avaruusalus suhahtaa matkoihinsa? LEGO Star Wars sopii täydellisesti luoviin leikkeihin, joissa elokuvien vaikuttavimmat kohtaukset toistuvat aina uudelleen, mutta aina erilaisina. LEGO Star Wars on niin lasten kuin teini-ikäistenkin suosikki. Tutuista hahmoista riittää kerrottavaa, ja erilaisia tuotteita on saatavilla runsaasti. Voit siis kerätä vaikka koko sarjan!

LEGO Star Wars -rakennuspalikoita on mukavaa koota niin yksin kuin seurassakin. Tunnelma on aina katossa, kun jedit taistelevat galaksien tulevaisuudesta. Lego avaruusalus odottaa lentäjää - moottori käyntiin, ja täältä tullaan! LEGO Star Wars ei jätä ketään kylmäksi - taistelun tuoksinassa myös kuluu ylimääräistä energiaa. Leikin loputtua on hauskaa rauhoittua muistelemaan hurjia hetkiä!

H4: Osta LEGO Star Wars BR:stä
Tilaa jo tänään oma LEGO Star Wars -settisi BR:n laajasta tarjonnasta. Valitse lempihahmosi, kokoa avaruusalus ja aloita mielikuvitusmatka kaukaisille galakseille. Voittaako valo pimeän? Pian sinäkin voit kertoa oman tarinasi Tähtien sodasta. Kokoa kaikki tarvitsemasi ja laita tilaus matkaan - universumi on sinun!

Nopea toimitus
Tilaa verkosta, niin tuotteesi toimitetaan 4–7 arkipäivän kuluessa.
Ilmainen toimitus
Ilmainen toimitus yli 80 euron ostoksiin
Click & Collect Express
Varaa tuotteet verkossa ja nouda myymälästä 3 tunnin päästä.
* Koskee vain valikoituja tuotteita
Click & Collect
Nouda tuotteet myymälästä, niin vältyt toimituskuluilta.