Close

Uusi kirjautumistunnus kaikille jäsenille ja käyttäjille

Aina kätevä pääsy perheesi Club BR -bonukseen ja toivomuslistoihin

Sama kirjautumistunnus toimii sivustolla www.br-lelut.fi, Club BR -sovelluksessa ja lasten toivomuslistasovelluksessa
Create
Login
Login with E-mail
Or mobile number
Error during login. Please check username and password.

Send activation code failed. Try again.
*Emme ota sinuun yhteyttä ilman lupaa.

MONSTER HIGH – hirviöiden jälkikasvu

Perinteisiin muotinukkeihin verrattuna MONSTER HIGH -maailman hahmot ovat hyvin erilaisia. Ne pukeutuvat aivan oman tyylitajunsa mukaan, ja niillä jokaisella on omat oudot ominaisuutensa, joita ei tarvitse yrittää peitellä vaan päinvastoin korostaa. Niiden maailmassa ei ole täydellistä elämää tavoittelevia nukkeja vaan mahtavia kauhiksia.

Hirviöelokuvien innoittama MONSTER HIGH edustaa elämän tummaa ja ihanan karmivaa puolta. Ehkä se on yksi syy siihen, miksi lapset tykkäävät MONSTER HIGH'sta. Aikuiset saattavat hieman oudoksua näitä kummallisen näköisiä hahmoja, mutta lapset ovat ottaneet ne omikseen.

Hahmojen nimet, kuten Frankie Stein, Ghoulia Yelps, Draculaura ja Clawdeen Wolf, antavat vihjeitä kyseisten monsterien vanhemmista: niitä ovat muun muassa Dracula ja Frankensteinin hirviö sekä ihmissudet ja zombit.

Nuket sekä niiden vaatteet, kengät ja asusteet ovat täynnä yksityiskohtia, jotka viehättävät lapsia. MONSTER HIGH -hahmot ovat myös suosittuja keräilykohteita.

MONSTER HIGH -brändiin kuuluu nukkejen lisäksi paljon muuta: muun muassa MONSTER HIGH -aiheiset koulureput ja eväsrasiat ovat sarjan fanien keskuudessa hyvin suosittuja. 

#TkMoveToBasket #tkRemoveFromWishlist