Toivomuslista

Ostoskori

SYLVANIAN FAMILIES – kiva päivä

SYLVANIAN FAMILIES -maailmassa on kerättäviä eläinhahmoja, ja maailmaan on helppo astua, koska siellä kaikki on kivaa ja viihtyisää. Perheiden tarinat ja tarvikkeet kannustavat lapsia herttaisiin ja rauhallisiin roolileikkeihin.

SYLVANIAN-maailmassa kaikki on kivaa. Hahmot pitävät töistään ja kotiaskareistaan, kuten pöydän kattamisesta ja vuoteen sijaamisesta. Jopa sairaalaan meneminen on kivaa, sillä SYLVANIAN-maailmassa kaikki on turvallista.

Kaikki SYLVANIAN FAMILIES -perheet ovat eläimiä, kuten koiria, kissoja, pupuja, lehmiä ja koaloita, mutta sen seikan unohtaa helposti, sillä ne ovat niin ihmismäisiä. Tästä maailmasta on helppo pitää, sillä kaikessa on kyse toisista huolehtimisesta ja kivan päivän viettämisestä.

SYLVANIAN-maailmassa lapset kohtaavat oikeasta elämästä tuttuja tilanteita, tunteita ja tyyppejä. He tapaavat leipurin, valokuvaajan ja maanviljelijän, sekä tietenkin herttaisen suklaapupuperheen, joka on kaikkien suosikki.

Valikoimastamme löydät myös SYLVANIAN FAMILIES -tarvikkeet, kuten keittiöt, vuoteet ja kylpyhuoneet – eli kaiken kivaan päivään tarvittavan. 

Turvallinen verkko-ostaminen

Yhteystiedot

Sähköposti: webshop@br-lelut.fi
Puh.:0800 411 013