TROLLS - Uniikki seikkailu BR-lelun TROLL:ien kanssa odottaa
Sulje ikkuna

Uusi kirjautumistunnus kaikille Club BR:n jäsenille

Oletko jo Club BR:n jäsen?
Napsauta Luo sähköinen tunnus ja päivitä Club BR:n jäsenyytesi.

Etkö ole vielä Club BR:n jäsen?
Napsauta Luo sähköinen tunnus ja liity Club BR:ään. 

Jos olet jo päivittänyt jäsenyytesi, napsauta kohtaa Kirjaudu sisään ja siirry Club BR -perheesi tietoihin.
Luo sähköinen tunnus
Kirjaudu sisään
Kirjaudu sähköpostiosoitteella
Tai matkapuhelinnumerolla
Virhe sisäänkirjautumisessa. Yritä uudestaan.

Aktivointi epäonnistui. Yritä uudelleen tai pyydä uusi Club BR -koodi.
*Emme ota sinuun yhteyttä ilman lupaa.
Albert
0
267gold coins

Toivomuslista
  • Ilmainen toimitus, kun ostat yli 40 eurolla
  • 365 päivän vaihto-oikeus

  Lasketaan toimituskuluja... Maksat ainoastaan kalleimman toimituskulun mukaan.

  Lasketaan toimituskuluja... Maksat ainoastaan kalleimman toimituskulun mukaan.

Hiukset pystyynnostattava TROLLS-seikkailu

Yrittäessään pelastaa Trolli-kylänsä kammottavilta Bergenin hirviöiltä ikuinen optimisti ja iloinen trollien johtaja Poppy ja hänen äkäinen ja varovainen ystävänsä Risu päätyvät ikimuistoiselle matkalle. Erikoinen parivaljakko vie lapsesi henkeäsalpaavaan, niin ylä- kuin alamäkienkin täyteiseen seikkailuun. TROLLS:ien taianomaisesta maailmasta löydät kaiken lisäksi monia muita mielenkiintoisia otuksia pörröpäisten peikkojen lisäksi. Peikkojen joukossa seikkailevat mm. hilpeä DJ Suski, juhlien keskipiste Kai Timantti, kreisi Cooper ja hypermodernit kaksoissisarukset Satin ja Silk. Uniikeista persoonistaan huolimatta kaikki TROLL:it ovat positiivisia ja optimistisia otuksia, jotka ratkovat arkipäiväisiä ongelmia yhdessä tanssin ja laulun rytmittäminä.

TROLL:ien seura takaa villin tuulentuivertaman tukan

Jokainen TROLL-peikko on oma yksilönsä – olipa kyse heidän ihanista persoonistaan taikka hullunkurisista kampauksistaan. Jokaisessa TROLL:issa on särmää. He kaikki rakastavat laulaa ja tanssia, mutta kampaukset erottavat heidät toisistaan. Peikkosi kampauksen kautta voit itse vaikuttaa TROLL:isi persoonallisuuteen: voit kammata peikon hiukset jokaiseen seikkailuunne sopivaksi kampaukseksi! Kaikki TROLLS-peikot ovat uskomattoman ystävällisiä ja he uskovat että jokaiseen ongelmaan löytyy ratkaisu musiikista ja tanssista. Joten kun olet peikkojen maailmassa, on mahdotonta olla tanssimatta yhteen tai useampaan tarttuvaan kappaleeseen. Peikot ovat myös todella hyviä uusien ystävien löytämisessä – he odottavat jo pääsyä seikkailuun kanssasi!

Päätät itse millaisiin seikkailuihin TROLL-peikkosi kanssa lähdet, oli se sitten jännittävä ja vaarallinen tai iloinen ja hauska. Vain mielikuvituksesi on rajana. Ihan niin kuin TROLL:isi kampauksen valinnassa, jonka voit kammata aivan kuten itse haluat!

Suosikkipeikkosi odottaa sinua

BR-lelusta löydät suuren valikoiman TROLLS-peikkoja. Voitte yhdessä lapsesi kanssa lähteä jahtiin ja kerätä kaikki 24 erilaista keräilyhahmoa, joilla jokaisella on upeat hiukset. Löydä mm. Kai Timantti ja Risu muiden hauskojen hahmojen lisäksi. Entäpä onnesi kokeilu yllätyspussin kautta? Jokainen yllätyspussi tuo sinut lähemmäksi jokaisen TROLLS-hahmon kokoelmaa (HUOM: pussin sisältämää hahmoa ei voi taata). Valikoimaamme kuuluu myös erilaisia hahmosettejä, joihin kuuluu yksi TROLL-hahmo ja sen persoonaan sopivat lisävarusteet. Valikoimastamme löydät myös TROLLS-stylistisetit, pyyhkeitä, pehmeillä TROLL-hiuksilla somistetut tyynyt ja lakanasettejä. Meiltä löydät kaiken mitä sinä ja lapsesi tarvitsette päästäksenne hauskan ja kiehtovan peikkojen maailman tunnelmaan.

Suosikkipeikkohahmosi odottaa yhdessä lukuisista myymälöistämme, joten tule ja valitse täydellinen leikkikaverisi pian. Jos myymälässä käynnille ei kuitenkaan tunnu riittävän aikaa, klikkaat kaikki TROLLS-tuotteemme kätevästi ostoskoriisi myös nettikaupastamme, jolloin pääset myös tapaamaan figuurisi ennen päätöksen tekoa. Ehkä sinuun vetoaa juuri Cooperin villi tyyli tai Poppyn eloisa persoona sopii perheeseesi täydellisesti. Tilaa nopeasti, jotta pääsette pian yhteiseen seikkailuun!

Nopea toimitus
Tilaa verkosta, niin tuotteesi toimitetaan 4–7 arkipäivän kuluessa.
Ilmainen toimitus
Ilmainen toimitus yli 80 euron ostoksiin
Click & Collect Express
Varaa tuotteet verkossa ja nouda myymälästä 3 tunnin päästä.
* Koskee vain valikoituja tuotteita
Click & Collect
Nouda tuotteet myymälästä, niin vältyt toimituskuluilta.