Koulun alku
Sulje ikkuna

Uusi kirjautumistunnus kaikille Club BR:n jäsenille

Oletko jo Club BR:n jäsen?
Napsauta Luo sähköinen tunnus ja päivitä Club BR:n jäsenyytesi.

Etkö ole vielä Club BR:n jäsen?
Napsauta Luo sähköinen tunnus ja liity Club BR:ään. 

Jos olet jo päivittänyt jäsenyytesi, napsauta kohtaa Kirjaudu sisään ja siirry Club BR -perheesi tietoihin.
Luo sähköinen tunnus
Kirjaudu sisään
Kirjaudu sähköpostiosoitteella
Tai matkapuhelinnumerolla
Virhe sisäänkirjautumisessa. Yritä uudestaan.

Aktivointi epäonnistui. Yritä uudelleen tai pyydä uusi Club BR -koodi.
*Emme ota sinuun yhteyttä ilman lupaa.
Albert
0
267gold coins

Toivomuslista
Image

Valmistaudu koulun alkuun

Hauskat ja haastavat päivät odottavat koulunsa aloittavia lapsia. Olemme koonneet muutamia vinkkejä, joilla valmistaudutte tähän isoon ja jännittävään elämänmuutoksen. Vinkeissä kerrotaan, mitä kannattaa ottaa huomioon ennen koulun alkua ja ensimmäisenä koulupäivänä.

Lisäksi löydät meiltä ison valikoiman koulutarvikkeita ja opit valitsemaan lapselle sopivan koulurepun katselemalla videon, jossa neuvomme sopivan koon löytämisessä ja kerromme ergonomiasta.

Koulureput ja penaalit

Koulun aloitus tuo perhosia vatsaan, ja myös koulurepun valinta on jännittävä hetki. Onko repun oltava iso, pieni, sininen, violetti vai peräti pilkullinen? Entäpä penaali, jossa olisi tilaa kaikille kirjoitusvälineille? Meillä BR:ssä on kaikille jotain – niin pienemmille kuin isommillekin koululaisille: yhteensopivia settejä, erilaisia kuoseja ja värejä. 


  Lasketaan toimituskuluja... Maksat ainoastaan kalleimman toimituskulun mukaan.

 

Valitse sopiva koulureppu

Lapsen repun on oltava juuri oikean kokoinen ja muodoltaan ergonominen. Siksi kaikissa BR-Lelut-myymälöissä on myyjä, joka on koulutettu auttamaan sopivan repun valinnassa. Hänen kanssaan voit varmistaa, että repun koko, säädöt ja muoto ovat oikein.

Katso video, jossa kerrotaan, mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota uuden koulurepun valinnassa.

Video Image

  Lasketaan toimituskuluja... Maksat ainoastaan kalleimman toimituskulun mukaan.

Kirjanpäällyspaperit ja kirjoitustarvikkeet

Oppiminen on helpompaa ja hauskempaa, kun kaikki asiat ovat järjestyksessä: kirjanpäällyspaperit suojaavat koulukirjoja, lyijykynät on teroitettu, ja pyyhekumit ovat käden ulottuvilla. BR-Leluista löydät kaikki tarvittavat kirjoitustarvikkeet.

  Lasketaan toimituskuluja... Maksat ainoastaan kalleimman toimituskulun mukaan.

Turvalliset eväsrasiat ja juomapullot

Tuoteturvallisuus on tärkein asia BR-Leluille, ja voit olla varma, että eväsrasioissamme ja juomapulloissamme ei ole ftalaatteja, bisfenoli-A:ta tai polyfluorattuja yhdisteitä. Voit siis turvallisin mielin valita minkä tahansa eväsrasian tai juomapullon BR-Lelujen laajasta valikoimasta, sillä ne eivät sisällä kemiallisia aineita, joista saattaisi aiheutua haittaa lapselle.

Kaikki eväsrasiamme ja juomapullomme ovat läpikäyneet tiukat turvallisuus- ja laatutarkistukset, joissa varmistetaan niiden täyttävän kaikki vaaditut kansainväliset turvastandardit.
Jos haluat lukea enemmän BR-Lelujen tuoteturvallisuusasioista, vieraile sivustolla: BR ja kestävä kehitys

  Lasketaan toimituskuluja... Maksat ainoastaan kalleimman toimituskulun mukaan.

  Lasketaan toimituskuluja... Maksat ainoastaan kalleimman toimituskulun mukaan.

 

Ennen koulun alkua

Image

Jiihaa, kouluun on kiva mennä

Keskustele lapsen kanssa koulun aloittamisesta jo hyvissä ajoin. Käsite on lapselle hyvin abstrakti, joten on tärkeää luoda tulevasta oikeanlaisia ja hauskoja odotuksia. Kannattaa vaikkapa leikkiä koulua kotona, niin lapsi saa paremman käsityksen koulumaailmasta.
Image

Opeta lapsi omatoimiseksi

Kun lapsi aloittaa koulun, olisi hyvä, jos hän selviytyisi yksin takin napituksesta ja kengännauhojen sitomisesta. Tämä on hyvä asia sekä lapsen itsetunnon että opettajien ajankäytön kannalta. Siksi kannattaa antaa lapsen tehdä nämä asiat itse jo kotona, jotta hän oppii itsenäiseksi. Ei myöskään kannata pukea lapselle kouluvaatteita, joissa on esimerkiksi hankalia nappeja tai vetoketjuja: on todella kurjaa tuskailla kengännauhojen kanssa, kun muut ovat jo ulkona leikkimässä.

Image

Käykää katsomassa koulua ja opetelkaa reitti

Käykää katsomassa lapsen tulevaa koulua useita kertoja: tuttu paikka tuntuu turvallisemmalta. Lisäksi kannattaa kävellä tai ajaa koulureitti mahdollisimman usein, niin lapselle tulee reitistä varmempi olo.

Image

Ostakaa koulutarvikkeet

Uusiin koitoksiin on ihana valmistautua, kun kaikki ikiomat tarvikkeet on hankittuna. Sen vuoksi lapselle kannattaa hankkia mahdollisuuksien mukaan uusi koulureppu, penaali, eväsrasia, juomapullo ja muita koulutarvikkeita. Tehkää shoppailusta hauskaa ja mukavaa, jotta siitä jää kaikille mukavia muistoja. BR:stä löydät kaikki tarvittavat koulutarvikkeet. Lisäksi meiltä saat apua ja opastusta, kun esimerkiksi haluat varmistaa, että koulureppu on juuri sopiva lapsellesi.

Image

Lelut koulussa

Monissa kouluissa on lelupäivä, jolloin lapset saavat tuoda kouluun lelun. On tärkeää opettaa lapselle, että hän on itse vastuussa kouluun viedystä lelusta eikä koulu. Jos lapsi pelkää, että joku lainaa lelua, kannattanee valita lelu, johon ei liity niin vahvaa tunnesidettä.
 

Ensimmäinen koulupäivä


Image

Eka päivä

Tee päivästä mieleenpainuva esimerkiksi laittamalla aamiaispöytä koreaksi, tarjoilemalla kaakaota, tekemällä jotain kivaa koulupäivän jälkeen tai käymällä illalla ulkona syömässä. Ensimmäistä koulupäivää kannattaa juhlia.
Image

Levänneenä suureen päivään

Pakatkaa koulureppu jo edellisenä päivänä ja valitkaa vaatteet yhdessä. Vaikka lapsi odottaisi malttamattomana koulun alkua, varmista, että lapsi nukkuu riittävästi, jotta hän on koulussa virkeä. Koulunkäynti on vaativaa, joten riittävä uni on tärkeää joka päivä eikä pelkästään ensimmäisenä koulupäivänä.
Image

Pidä vapaapäivä

Viestitä päivän tärkeydestä olemalla paikalla. Kun otat töistä vapaata tätä päivää varten, lapsikin huomaa, että päivä on todella tärkeä sekä hänelle että sinulle.
Image

Ota valokuvia

Vaikka päivä onkin mieleenpainuva, kannattaa siitä silti ottaa valokuvia. Voitte myöhemmin katsella kuvia yhdessä ja puhua koulupäivästä. Älä kuitenkaan tee valokuvaamisesta päivän päänumeroa. 

  Lasketaan toimituskuluja... Maksat ainoastaan kalleimman toimituskulun mukaan.

  Lasketaan toimituskuluja... Maksat ainoastaan kalleimman toimituskulun mukaan.

Useimmista lapsista koulun alku on hyvä asia, vaikka he eivät sitä myöntäisikään. Koulun alussa on oltava hyvin valmistautunut kaikkeen uuteen, eikä se onnistu ilman reppua. 

Koulureppuvalikoimamme sisältää runsaasti värejä ja malleja, joista osassa on supersankareita, kuten SPIDER-MAN. Muita suosittuja merkkejä ovat ALPINE, LEGO, STAR WARS ja Kätyrit . Lapsi kantaa reppuansa koulun alun jälkeen monta päivää. Ovatko olkahihnat ja kiinnikkeet säädettäviä ja selkäosa ergonomisesti muotoiltu?

Koulupäivän tiimellyksessä nälkä pääsee helposti yllättämään, joten pienet sankarit tarvitsevat eväsrasioita. Niitä koristavat muun muassa LEGO CHIMA, AVENGERS ja BARBIE. Muita suosikkeja ovat DISNEY, SMURFFIT tai MANCHESTER UNITED.

Entäpä kirjaimet ja numerot? Penaaleissa ja kynäseteissä saatavilla on esimerkiksi FC BARCELONA, ONE DIRECTION ja DISNEY CARS 2.