Lasten kirjat
Sulje ikkuna

Uusi kirjautumistunnus kaikille Club BR:n jäsenille

Oletko jo Club BR:n jäsen?
Napsauta Luo sähköinen tunnus ja päivitä Club BR:n jäsenyytesi.

Etkö ole vielä Club BR:n jäsen?
Napsauta Luo sähköinen tunnus ja liity Club BR:ään. 

Jos olet jo päivittänyt jäsenyytesi, napsauta kohtaa Kirjaudu sisään ja siirry Club BR -perheesi tietoihin.
Luo sähköinen tunnus
Kirjaudu sisään
Kirjaudu sähköpostiosoitteella
Tai matkapuhelinnumerolla
Virhe sisäänkirjautumisessa. Yritä uudestaan.

Aktivointi epäonnistui. Yritä uudelleen tai pyydä uusi Club BR -koodi.
*Emme ota sinuun yhteyttä ilman lupaa.
Albert
0
267gold coins

Toivomuslista
  • Ilmainen toimitus, kun ostat yli 40 eurolla
  • 365 päivän vaihto-oikeus

Lastenkirjat pienimmille

  Lasketaan toimituskuluja... Maksat ainoastaan kalleimman toimituskulun mukaan.

  Lasketaan toimituskuluja... Maksat ainoastaan kalleimman toimituskulun mukaan.

Nalle asuu metsässä. Sen pesän lähistöllä asuvat myös kananen ja ankanpoikanen, ja yhdessä ne joutuvat mitä hassuimpiin seikkailuihin. Nalle päättää mieluiten kaikesta.

Kun on pieni, on ihana vain olla hetki rauhassa ja nauttia hyvästä kirjasta. Hyvä lastenkirja voi olla pitkä, lyhyt, mielenkiintoinen, hauska tai jännittävä – tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja löydät helposti kirjan tai kaksi, joita pikkuisesi haluavat lukea joka päivä. Voi olla, että suosikkilastenkirjoja ovatkin laulukirjat. Sitten vain laulamaan hauskoja lastenlauluja!

Kodikkaita hetkiä lastenkirjojen parissa

Lastenkirjojen parissa on ihana viettää aikaa sohvalla iltapäivisin tai juuri ennen nukkumaanmenoa. Vanhemmat ja lapset viettävät viihtyisää aikaa yhdessä ja kuulevat mielellään, miten käy tarinassa, joka eilen aloitettiin. Mitähän lohikäärmeelle tänään tapahtuu? Ja mitäköhän nallella on mielessä? Hyvän tarinan ympärille kerääntyminen on hieno tapa viettää aikaa yhdessä. Ja se on erityisen arvokasta perheen pienimmille. Lapsen keskittymiskyky kehittyy kirjan tapahtumia seuraamalla.  Lukeminen auttaa myös kehittämään lapsen kielitajua, koska hän kuulee uusia sanoja ja asettaa niitä uusiin yhteyksiin joka päivä. Hyvä lastenkirja on opettavainen ja valmistelee lasta samalla nukkumaan.

Lastenkirjat ovat hauskoja sekä ääneen luettuina että lasten itse lukemana.  Jos olet epävarma valinnastasi, löydät ideoita sivuiltamme kohdasta "kuukauden kirja". Suosittelemme joka kuukausi uutta kirjaa – ehkäpä se sopii myös sinun kirjahyllyysi.

BR Lastenkirjat

Sekä myymälöissämme että verkkokaupassamme on tarjolla uusia ja perinteisiä lastenkirjoja, jotka ovat erityisen sopivia 0-6-vuotiaille lapsille. Laajennamme valikoimaamme jatkuvasti, joten meillä on aina hauskoja ja jännittäviä lastenkirjoja. Ne ovat täydellinen lahja perheen pienimmille!

Katso BR:n lastenkirjavalikoima: saat 365 päivän palautusoikeuden!