Lasten luovat lelut & askartelutarvikkeet
Sulje ikkuna

Uusi kirjautumistunnus kaikille Club BR:n jäsenille

Oletko jo Club BR:n jäsen?
Napsauta Luo sähköinen tunnus ja päivitä Club BR:n jäsenyytesi.

Etkö ole vielä Club BR:n jäsen?
Napsauta Luo sähköinen tunnus ja liity Club BR:ään. 

Jos olet jo päivittänyt jäsenyytesi, napsauta kohtaa Kirjaudu sisään ja siirry Club BR -perheesi tietoihin.
Luo sähköinen tunnus
Kirjaudu sisään
Kirjaudu sähköpostiosoitteella
Tai matkapuhelinnumerolla
Virhe sisäänkirjautumisessa. Yritä uudestaan.

Aktivointi epäonnistui. Yritä uudelleen tai pyydä uusi Club BR -koodi.
*Emme ota sinuun yhteyttä ilman lupaa.
Albert
0
267gold coins

Toivomuslista
  • Ilmainen toimitus, kun ostat yli 40 eurolla
  • 365 päivän vaihto-oikeus

  Lasketaan toimituskuluja... Maksat ainoastaan kalleimman toimituskulun mukaan.

Video Image

Luovia leikkejä BR:ssä

Anna lapsen mielikuvituksen laukata vapaasti luovissa leikeissä: tämä voi esimerkiksi tehdä monstereita muovailuvahasta, askarrella helmistä kauniita koruja ja kuvioita tai piirtää ja maalata vaikkapa suosikkilelujensa kuvia. Meillä BR:ssä on rutkasti jänniä uutuustuotteita.

  Lasketaan toimituskuluja... Maksat ainoastaan kalleimman toimituskulun mukaan.

  Lasketaan toimituskuluja... Maksat ainoastaan kalleimman toimituskulun mukaan.

Lasten luovat lelut & askartelutarvikkeet

Luovat lelut ja askartelutarvikkeet tarjoavat hauskaa sisäpuuhaa sateisina päivänä. Helppojen kuvioiden luominen helmialustalla kehittää lasten hienomotoriikkaa ja keskittymiskykyä. Hieman edistyneemmät askartelijat saattavat muuntaa ruokapöydän työpajaksi, jossa he tekevät ainutlaatuisia helmitöitä, kimalleluomuksia ja koruja tai neulovat isovanhemmille kaulaliinan. Muovailuvahasta lapsi voi muovailla esimerkiksi villieläimiä tai värikkäitä ruokia. Erilaisilla luovilla leluilla ja askartelutarvikkeilla lapset voivat kehittää luovuuttaan.

BR:n luovat lelut – tytöille ja pojille, isoille ja pienille

BR:n valikoimista on helppo löytää leluja, jotka tarjoavat hupia ja viihdykettä koko perheelle. Kun haluatte muovailla, rakentaa, maalata, koota tai puuhailla – tai tehdä kaikkea tätä yhtä aikaa – sopivat tarvikkeet löytyvät tältä sivulta. Päästä pojat leikkimään muovihämähäkeillä ja tytöt ompelemaan ompelukoneella – tai päin vastoin! Voitte myös valita kaikille mieluisan puuhan. Ehkä mieli tekee askarrella helmikoristeita, liimailla tarroja, pukeutua naamiaisasuihin tai tehdä kimalleliimatöitä?

Luovuus keskiössä

Me BR:llä tiedämme, että leikki kehittää sekä hienomotoriikkaa että keskittymiskykyä – ja on samalla hurjan hauskaa. Valitse lelut, joista lapsi pitää, ja päästäkää luovuus valloilleen pariksi tunniksi. Helmiaurinko voi yhtä hyvin olla vihreä kuin keltainen, ja muovailuvahasta voi muovailla mitä upeimpia luomuksia. Ripusta pimeässä loistava kummitus ulko-oveen tai pane iso ja karvainen muovihämähäkki keittiönkaappiin. Inspiraatiopuuska saattaa jopa synnyttää uuden ja kiehtovan leikin!