Tietosuojakäytäntö

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt, että BR-Lelut käsittelee henkilötietojasi tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla.

Sivuston www.br-lelut.fi omistaa ja sen toiminnasta vastaa TOP-TOY A/S, Delta Park 37, 2665 Vallensbæk Strand, Tanska 10 83 92 38. TOP-TOY on tässä tietosuojakäytännössä kuvattu henkilötietojen käsittelijä.

BR-Lelut tiedostaa henkilötietojen suojauksen ja turvallisen käsittelyn tarpeen liittyen kaikkiin henkilötietoihin, joita vastaanotamme. Jos et hyväksy tietosuojakäytäntöämme, pyydämme sinua ystävällisesti olemaan käyttämättä tätä sivustoa tai poistamaan evästeet tai estämään niiden käytön, ks. alla. Evästeiden ottaminen pois käytöstä voi vaikuttaa sivustomme toimintaan. 

Henkilötiedot 

Henkilötiedot tarkoittavat kaikkia tietoja, joita voidaan käyttää henkilön tunnistamiseen, kuten henkilön etu- ja sukunimeä, ikää, sukupuolta, kotiosoitetta tai muuta osoitetta, sähköpostiosoitetta tai muuta yhteystietoa, koskivatpa ne henkilön asuin- tai työpaikkaa. 

Keräämme ja käsittelemme henkilötietoja osana sivustomme toimintaa osoitteessa www.br-lelut.fi ja olemme siksi ottaneet käyttöön tämän tietosuojakäytännön. Tämä tietosuojakäytäntö kertoo, kuinka käsittelemme henkilötietoja, joita käytämme ja keräämme sinusta kun käytät palvelujamme.   

Ilmoitamme sinulle, mitä henkilötietoja käsittelemme ja missä tarkoituksessa pyytäessämme sinulta henkilötietoja. Saat tiedot, kun henkilötietojasi kerätään.

Mitä henkilötietoja keräämme ja käsittelemme?

Sivustollamme voi aina vierailla anonyymisti ilman tunnistautumista tai kertomatta meille mitään henkilötietoja. Pystymme kuitenkin näkemään IP-osoitteesi. Evästeemme voivat kerätä sinusta tunnistetietoja, ks. osio evästeistä jäljempänä.    

BR-Lelut tarvitsee kuitenkin tiettyjä henkilötietoja, jotta se voi käydä kanssasi kauppaa, lähettää sinulle uutisia tai palvella sinua muulla tavoin.

BR-Lelujen käyttämiä henkilötietoja ovat enimmäkseen:

  • Tavanomaiset henkilötiedot yhteystietojen muodossa
  • Tiedot, jotka muodostavat osan yhteydenotostasi meihin, kuten esimerkiksi valitukset, palaute jne.  

BR-Lelut kerää ja säilyttää henkilötietoja erityisen tarkoituksen tai muiden laillisten kaupallisten tarkoitusten mukaisesti. BR-Lelut kerää ja käsittelee tietojasi, kun 

  • rekisteröidyt tai muutat Club BR-jäsenyyttäsi, esimerkiksi lisäät osoitteen tai tallennat toivelistan
  • maksat ostoksesi 
  • lähetät meille kyselyn, reklamaation tai annat palautetta. tai 
  • annat meille henkilötietojasi verkkosivustolla tai muuta kautta.    
     

BR-Lelut kerää ainoastaan välttämättömät henkilötiedot (esimerkiksi sähköpostiosoitteen tai kotiosoitteen) voidakseen toimittaa tuotteen tai palvelun ja parantaa käyttäjäkokemusta, jolla tässä tarkoitetaan käyttäytymiseen perustuvaa markkinointia, joka perustuu asiakkaan tiliin ja ostohistoriaan. Henkilötietojen rekisteröinti on välttämätöntä, jotta Adobe Omniture voi analysoida, miten sivustolla vierailijat käyttävät BR-Lelujen verkkosivuja.

BR-Lelut ei kerää tunnistetietoja asiakkaistaan kolmansilta osapuolilta. Emme myöskään tallenna maksutietoja, kuten maksukorttien tilinumeroita tai pankkitilin numeroa. 

Seuraavaksi lisätietoja yksittäisistä palveluista. BR-Lelut noudattaa aina jokaisen yksittäisen palvelun kohdalla kuvattuja yleisiä periaatteita.

Tilaukset

Kun teet Tilauksen, keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi, mukaan lukien nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osittaiset maksutiedot, IP-osoite, tilaushistoria, ostohistoria, palautukset ja reklamaatiot (soveltuvin osin.)

Käsittelemme henkilötietojasi voidaksemme toteuttaa sopimuksen, jonka yhtenä osapuolena olet, tai ryhtyäksemme pyynnöstäsi toimenpiteisiin ennen sopimuksen solmimista.

Tietojen keräämisen tarkoituksena on tilauksen käsitteleminen, tässä kuvaillun palvelun tarjoaminen ja esimerkiksi lakisääteiseen rajoitettuun takuuseen ja kirjanpitovaatimuksiin liittyvien lakisääteisten velvollisuuksien noudattaminen.

Tiedot luovutetaan PostNordille toimitustarkoituksia varten.
Tiedot luovutetaan Bringille toimitustarkoituksia varten.

Luovutamme henkilötietoja liikekumppaneillemme ja muille esimerkiksi markkinointitarkoituksiin. Voit milloin tahansa kieltää tällaisen henkilötietojen luovuttamisen.

Suostumustasi ei pyydetä, jos olemme oikeudellisesti velvoitettuja luovuttamaan henkilötietoja esimerkiksi osana viranomaisten vaatimaa raportointia.

 

Club BR

Liittyessäsi Club BR:n jäseneksi tarvitsemme nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi sekä lapsen sukupuolen, iän ja syntymäajan. Voit myös halutessasi antaa suostumuksesi Club BR:n uutiskirjeen vastaanottoon. Lähetämme yleisiä uutiskirjeitä sekä tietyille ryhmille kohdennettuja uutiskirjeitä. Club BR:n jäsenenä ja uutiskirjeen vastaanottajana lapsesi saa silloin tällöin mahdollisuuden osallistua kilpailuihin. Osallistuminen edellyttää yleensä Club BR -jäsennumeron, osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelin- tai matkapuhelinnumeron ilmoittamista.

Sinun on mahdollista lopettaa palvelun tilaus jokaisen kyselyn kohdalla. Sinulle ei lähetetä uutiskirjeitä tai markkinointiviestejä kumppaneiltamme ilman, että olet antanut siihen luvan.

Käytämme tekniikkaa, jonka avulla näemme, oletko klikannut linkkejä uutiskirjeessämme. Käytämme tietoja ainoastaan tilastointitarkoituksiin.

 

Kenelle luovutamme henkilötietoja?

Palvelujen toimittamiseksi osoitteessa www.br-lelut.fi ilmoittamasi tiedot luovutetaan ainoastaan 

  • yhtiön sisäisille osastoille, sekä 
  • valikoiduille ja luotettaville kolmansille osapuolille tässä tietosuojakäytännössä mainittujen tarkoitusten mukaisesti. 

Käytämme ainoastaan käsittelijöitä, jotka antavat riittävät vakuudet siitä, että he ottavat käyttöön kelvolliset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet, joilla tietojen käsittely soveltuvien tietosuojalakien mukaisesti varmistetaan. Jos tietojen käsittelijä toimii kolmannessa maassa, varmistamme, että henkilötietojen suojelemiseksi on toteutettu asianmukaiset toimet ennen kuin annamme tällaisen osapuolen käsitellä henkilötietoja.

TOP-TOY ja sen hyväksymät kolmannen osapuolen tietojen käsittelijät pitävät henkilötietosi salassa. Emme luovuta henkilötietoja muille kolmansille osapuolille, ellet ole antanut meille siihen lupaa tai ellei meillä ole siihen velvollisuutta sovellettavien lakien mukaisesti.

BR-Lelut toimittaa henkilötietoja muille tahoille, esimerkiksi viranomaisille, vain siinä tapauksessa, jos kyseinen asiakas syyllistyy väärinkäytökseen tai petokseen BR-Leluja kohtaan.

Voidaksemme kehittää ja parantaa sivustoa www.br-lelut.fi säilytämme tilastoja asiakkaidemme tavasta käyttää sivustoa. Tilastoja käytetään ainoastaan yhteenvetomaisesti, kun haluamme esimerkiksi tarkastella, mitä sivustoja tai selaimia asiakkaamme käyttävät. BR-Lelut käyttää tilastojen keräämiseen Adobe Omniturea. 

Yllä mainittuja tapauksia lukuun ottamatta BR-Lelut ei anna tietoja asiakkaan palvelunkäytöstä sivustolla www.br-lelut.fi. 
 

Käsittelemme ainoastaan olennaisia henkilötietoja

Käsittelemme vain sellaisia henkilötietoja, jotka ovat yllä mainittujen tarkoitusten kannalta olennaisia ja riittäviä. Käsittelemämme tiedot määrittää tietojen käsittelyn tarkoitus. Samaa periaatetta sovelletaan käsiteltävien henkilötietojen laajuuteen. Emme esimerkiksi käytä henkilötietoja laajemmin kuin on tarpeen, erityisen tarkoituksen mukaisesti.  

Keräämme, käsittelemme ja säilytämme henkilötietoja vain niiltä osin, kuin se tarkoituksemme täyttämisen kannalta on oleellista. Lisäksi lainsäädäntö saattaa määrittää, millaisten henkilötietojen kerääminen ja säilyttäminen on liiketoimintamme kannalta oleellista, esimerkiksi kirjanpitolainsäädäntö. Käsittelemiemme henkilötietojen tyypin tai laajuuden on mahdollisesti myös toteutettava sopimusta tai muita oikeudellisia velvollisuuksia.

Tarkistamme ja päivitämme henkilötietoja

Varmistamme, etteivät käsittelemämme henkilötiedot ole virheellisiä tai harhaanjohtavia. Lisäksi päivitämme henkilötietoja säännöllisesti. 

Palvelumme perustuu siihen, että tietosi ovat oikein ja ajan tasalla, joten pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan, jos henkilötiedoissasi tapahtuu olennaisia muutoksia. Voit kirjautua profiiliisi verkkosivullamme tai käyttää yllä mainittuja yhteystietoja ilmoittaaksesi muutoksista. Pyydämme myös tarvittaessa sinua päivittämään tietosi esimerkiksi uutiskirjeemme kautta.

Poistamme henkilötiedot, kun niitä ei ole enää tarpeen säilyttää

Poistamme henkilötiedot kun niitä ei enää tarvita tarkoitukseen, mihin ne on alun perin kerätty, käsitelty ja säilytetty. 

Säilytämme henkilötiedot, jotka meidän on lain mukaan säilytettävä. 

Missä henkilötietoja säilytetään? 

Henkilötietoja säilytetään joko Tanskassa tai EU:n alueella sijaitsevilla palvelimilla. Erikoistapauksissa henkilötietoja säilytetään myös palvelimilla Yhdysvalloissa mikäli tietojen siirtäminen on sovellettavan lainsäädännön mukaan mahdollista. Osasta henkilötietoja vastaa BR-Lelujen puolesta kolmas osapuoli, joka tallentaa ja käsittelee henkilötiedot tämän tietosuojakäytännön ja soveltuvien tietosuojalakien mukaisesti. Käytämme tiedonkäsittelijöitä EU:n alueella. Säilytämme tietoja vain niin kauan, kuin se ylempänä mainituista syistä on tarpeen.

Rekisteröidyn oikeudet

Voit aina halutessasi muuttaa tilitietojasi ilmoittaaksesi meille, jos et esimerkiksi enää halua vastaanottaa ilmoituksia tarjouksista tai palveluista. Voit aina perua suostumuksesi uutiskirjeen tilaamiseen napsauttamalla uutiskirjeessä olevaa Peru uutiskirje tästä -linkkiä. 

Sinulla on oikeus saada sinusta kerätyt henkilötiedot


Sinulla on oikeus milloin tahansa saada tietoa käsittelemistämme henkilötiedoistasi, sekä niiden keräys- ja käyttötavasta. Jos siirrämme henkilötietojasi Tanskan sisällä tai ulkomaille, sinulla on myös oikeus tietää henkilötietojesi säilytysajasta ja siitä, kenelle henkilötietosi luovutetaan. 

Pyynnöstäsi voimme tiedottaa sinua ja luovuttaa sinulle kopion henkilötiedoista, joita sinuun liittyen käsittelemme. Tätä oikeutta saattaa kuitenkin rajoittaa muiden ihmisten yksityisyydensuoja, liikesalaisuus tai immateriaalioikeudet. Voit harjoittaa oikeuksiasi ottamalla meihin yhteyttä. 

Sinulla on oikeus korjauttaa, rajoituttaa tai poistattaa tietoja 


Jos käsittelemämme henkilötiedot ovat mielestäsi virheellisiä, sinulla on oikeus pyytää niihin korjausta tai rajoittaa niiden käyttöä. Sinun on otettava meihin yhteyttä ja ilmoitettava virheistä sekä siitä, miten tietojasi tulisi korjata tai mitkä tiedot ovat sellaisia, joiden saatavuutta tulisi mielestäsi rajoittaa.  

Olemme joissakin tapauksissa velvollisia poistamaan henkilötietojasi. Esimerkiksi silloin, jos peruutat suostumuksesi. Jos henkilötietosi eivät mielestäsi enää ole keräystarkoituksen kannalta oleellisia, sinulla on oikeus pyytää niiden poistamista. Voit myös ottaa yhteyttä jos mielestäsi henkilötietojasi käsitellään sovellettavan lainsäädännön tai muiden oikeudellisten velvoitteiden vastaisesti.    

Kun pyydät henkilötietojesi korjausta, rajoitusta tai poistamista, tutkimme, täyttyvätkö ehdot. Jos ehdot täyttyvät, teemme muutokset tai poistamme tiedot mahdollisimman pian.  

Sinulla on oikeus kieltää henkilötietojen käsittely


Sinulla on oikeus omaan tilanteeseesi vedoten, kieltää sinua koskevien henkilötietojen käsittely. Voit myös kieltää tietojesi luovuttamisen suoramarkkinointitarkoituksiin. Voit harjoittaa oikeuksiasi ottamalla meihin yhteyttä. Yhteystietomme ovat yllä. Jos kieltosi on oikeutettu, lopetamme henkilötietojesi käsittelyn.

Sinulla on oikeus tietojen siirrettävyyteen


Sinulla saattaa olla oikeus tietojen siirrettävyyteen siinä määrin, kun tietojesi käsittely tehdään automaattisesti. Tietojen siirrettävyyteen liittyy oikeus saada keräämämme henkilötiedot, jotka koskevat sinua ja jotka olet antanut meille, jäsennellyssä, yleisesti käytössä olevassa ja koneellisesti luettavissa olevassa muodossa, ja olet oikeutettu siirtämään tiedot toiselle käsittelystä vastaavalle taholle viivytyksettä.

Valituksen tekeminen


Jos haluat tehdä valituksen henkilötietojesi käsittelyyn liittyen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Voit myös ottaa yhteyttä Tietosuojavaltuutetun toimisto, P.O. PL 800, 00521 Helsinki, Finland, +358 29 56 16670, tietosuoja@om.fi

Evästeet

Ostotapahtuman, uutiskirjeen tilauksen ja muiden palvelujen käytön yhteydessä antamien tietojesi lisäksi saamme sinusta tietoa myös evästeiden kautta. Evästeet ovat digitaalisia tietopaketteja, jotka verkkosivusto tallentaa kovalevyllesi. Eväste ei tunnista yksittäistä käyttäjää, mutta se tunnistaa esimerkiksi käyttäjän tietokoneen tai älypuhelimen. Eväste ei ole ohjelma, eikä se sisällä virusta.

Jos et halua, että tietojasi kerätään, poista evästeet ja lopeta sivuston käyttö. Ohjeet löydät osoitteesta: http://www.youronlinechoices.com/uk/faqs. Jos poistat tai estät evästeet, sivusto ei ehkä toimi kunnolla etkä välttämättä voi käyttää kaikkea sisältöä.

Evästeitä käytetään parantamaan verkkosivuston palveluja, esimerkiksi ostoskoriin tai tuotesivuihin liittyen. Evästeiden käyttö ei vaaranna sivuston turvallisuutta. 

BR-Lelut käyttää sivustollaan evästeitä optimoimaan verkkosivua ja sen toimintaa. Evästeet auttavat parantamaan verkkosivumme käyttäjäkokemusta. 

Lisäksi sallimme kolmansien osapuolten asettaa evästeitä verkkosivullemme (niin kutsutut kolmannen osapuolen evästeet). Käytämme markkinointi- ja optimointievästeitä sivustomme palvelujen optimoimiseksi. 

Alla olemme eritelleet kerättävät tiedot, tiedon keräämisen tarkoitukset ja kolmannen osapuolen käyttöoikeudet.

Mitä evästeitä käytämme? 

Käytämme 23 erilaista evästettä: 

Evästeen nimi    

 

 

Järjestelmä (omistaja)

 

 

Vanhentuminen

 

 

Käyttö

 

 

Istuntoevästeet:

 

 

SC_ANALYTICS_

SESSION_COOKIE

 

 

Sitecore DMS

 

 

Jokaisen istunnon jälkeen

 

 

Seuraa evästettä Sitecoren DMS-järjestelmään

 

 

ASP.NET_SessionId

 

 

Taso

 

 

Jokaisen istunnon jälkeen

 

 

Istunnon seuranta

 

 

TT_Sessionid

 

 

Verkkokauppa

 

 

Jokaisen istunnon jälkeen

 

 

Tradesystemin seuranta istunnon aikana

 

 

S_temp_SCCT

 

 

Verkkokauppa

 

 

Jokaisen istunnon jälkeen

 

 

Ostoskorin seuranta istunnon aikana

 

 

Cps

 

 

Omniture

 

 

Jokaisen istunnon jälkeen

 

 

Seuraa viittauksen lähdettä

 

 

S_ria

 

 

Omniture

 

 

Jokaisen istunnon jälkeen

 

 

Käyttäjän RIA-tyypit (Silverlight, Flash)

 

 

S_cpc

 

 

Omniture

 

 

Jokaisen istunnon jälkeen

 

 

Käytetään hylkäysprosentin laskemiseen

 

 

Internal_campaign

 

 

Omniture

 

 

Jokaisen istunnon jälkeen           

 

 

Käyttäjän klikkaamat bannerit

 

 

S_cc

 

 

Omniture

 

 

Jokaisen istunnon jälkeen

 

 

Tietosuojakäytännön hyväksymisen määrittämiseksi

 

 

S_sq

 

 

Omniture

 

 

Jokaisen istunnon jälkeen

 

 

Sisältää tietoa käyttäjän aiemmin klikkaamista linkeistä

 

S_ppv

 

 

Omniture

 

 

Jokaisen istunnon jälkeen

 

 

Vierailijoita verkkosivulla (prosenttiluku)

 

 

Olemassa olevat evästeet

 

 

Toivelista

 

 

Verkkokauppa

 

 

Kaksi viikkoa viimeisen vierailun jälkeen

 

 

Muistaa toivelistallle laitetut tuotteet

 

 

SC_ANALYTICS_ GLOBAL_COOKIE

 

 

Sitecore DMS                       

 

 

1 vuosi

 

 

Seuraa evästettä Sitecoren DMS-järjestelmään

 

 

s_cpm

 

 

Omniture

 

 

5 vuotta

 

 

 

 

Käyttäjä

 

 

Verkkokauppa

 

 

1 vuosi

 

 

Seuraa käyttäjää ostoksen ajan

 

 

S_nr

 

 

Omniture

 

 

12 päivää

 

 

Yksittäisen vierailun tunnistaminen

 

 

S_visit

 

 

Omniture

 

 

30 minuuttia

 

 

Vierailun numero yksittäisen vierailun aikana 

 

S_lv

 

 

Omniture

 

 

3 vuotta

 

 

päivää viimeisimmästä vierailusta

 

 

S_lv_s

 

 

Omniture

 

 

1 päivä

 

 

päivää viimeisimmästä vierailusta

 

 

Gpv_p12

 

 

Omniture

 

 

1 tunti

 

 

Sivun nimen edellinen arvo

 

 

Gpv_p13

 

 

Omniture

 

 

1 tunti

 

 

Edellinen kanavan arvo 

 

 

Gpv_p14

 

 

Omniture

 

 

1 tunti

 

 

Sivun nimen edellinen arvo

S_vi

 

 

Omniture

 

 

Yli 3 vuotta

 

 

Globaalin Omniture-kirjautumisen seuranta kaikilla Omniture-käyttäjillä

Globaalin Omniture-kirjautumisen seuranta kaikilla Omniture-käyttäjillä

 

 

Aina kun käyt sivustollamme – evästeistä riippumatta – www.br-lelut.fi rekisteröi käyttämäsi selaimen, käyttöjärjestelmän, isännän ja verkko-osoitteen. Tiedot kerätään anonyymiin sivuston yleistä käyttöä käsittelevään tilastoanalyysitaulukkoon.

Mainosten lisääminen

BR-Lelut tekee säännöllisesti yhteistyötä mainospalvelinyhtiöiden kanssa. Jotta sivuilla olevien mainosten käyttöä voisi analysoida, kyseisen mainoksen napsauttaminen asettaa asiakkaan päätteelle evästeitä. 

Tietosuojakäytäntö – kysymyksiä, muutoksia ja päivityksiä

BR-Lelut sitoutuu aina suojaamaan henkilötietoja lain edellyttämin vaatimuksin. Jos sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa tietosuojakäytännöstä tai tavasta, jolla käsittelemme henkilötietojasi, ota yhteyttä: asiakaspalvelu@br-lelut.fi