Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

SMOOSHY MUSHY -Bentos-paketti, kausi 1

19,99 €

TuotetiedotLue lisää

6 - 10  

SMOOSHY MUSHY -Bentos-paketti ja tuoksuva Smooshy-lemmikki, kausi 1 Mitä tänään syödään? Uusi SMOOSHY MUSHY Squishy -bestiksesi kertoo sinulle. Tuoksuvan Smooshy-lemmikin...


Varaa myymälästä

Etsi myymälä

Varaa ja nouda myymälästä tunnin kuluttua

Tee verkkokaupassamme tuotevaraus myymälään muutamalla klikkauksella - ja nouda varaamasi tuote jo tunnin kuluttua. Iloinen henkilökuntamme poimii tuotteen myymälän varastosta ja pakkaa sen noutoa varten. Varauksesi on voimassa myymälän seuraavan aukiolopäivän loppuun saakka.

365 päivän maksuton palautusoikeus

Jos kadut ostostasi, sinulla on 365 päivää aikaa palauttaa se. Huomaathan, että tuotteen tulee olla samassa kunnossa, kuin ostaessasi sen. Lue lisää palautusehdoista.

 

Osta verkosta ja palauta myymälään

Mikäli kadut verkossa tekemääsi ostoa, voit palauttaa sen myymäläämme. Lue palautusehdoistamme täällä.

Jipii! Toimituksesi on nyt ilmainen.

Tietoja tuotteesta

SMOOSHY MUSHY -Bentos-paketti ja tuoksuva Smooshy-lemmikki, kausi 1 Mitä tänään syödään? Uusi SMOOSHY MUSHY Squishy -bestiksesi kertoo sinulle. Tuoksuvan Smooshy-lemmikin ja muita yllätyksiä sisältävästä Bentos-paketista kuoriutuu paljon hauskuutta. Mutta minkä Smooshyn saat? Tervetuloa Smooshyvillen kaupunkiin, teolliseen ihmemaahan, joka on täynnä kaikkea jäätelöstä ranskalaisiin tuottaviaSmooshy-ruokatehtaita. Kuulostaako herkulliselta? Et ole ainoa, joka on sitä mieltä! Läheisen suojakodin veijarimaiset eläin-Squishyt, eli Smooshyt, rakastavat Smooshy-ruokia niin paljon, että ne hiipivät öisin ulos ja piiloutuvat tehtaisiin. Yhdessä Bestie-herkkuystäviensä kanssa ne etsivät hyvältä näyttäviä suupaloja. SMOOSHY MUSHY Squishy -lemmikit ja Bestiet ovat pehmeitä ja tuoksuvia Squishy-leluja, joita ei voi olla rakastamatta ja puristelematta. Silitä niitä, purista niitä ja litistä ne pakkauksiinsa. Smooshy Mushy on täällä! SMOOSHY MUSHY -Bentos-lemmikin mitat ovat noin 12 x 8 cm. SMOOSHY MUSHY -Bestie-hahmon mitat ovat noin 3 x 3 cm. Sisältää 1 Bentos-paketin, 1 tuoksuvan Bentos-lemmikin, 2 tuoksuvaa Bestietä, 1 minipullon, 3 kuulaketjua, 1 tarran, 1 nimilapun ja keräilyjulisteen. Tuotteesta on saatavilla eri väri- ja tyylivaihtoehtoja, joten emme pysty sanomaan, millaisen tuotteen saat.

Toimitusehdot

Kun teet tilauksen, se käsitellään ja pakataan Tanskassa sijaitsevassa varastossamme noin 24 tunnin kuluessa. Tämän jälkeen käyttämämme kuljetusliike toimittaa tilauksen sinulle paikkakunnasta riippuen 3-6 arkipäivän sisällä.

Mitä toimitusvaihtoehtoja on tarjolla?

Tarjoamme erilaisia toimitusvaihtoehtoja, joista voit valita sinulle sopivimman:

- Kotiosoitettasi lähellä sijaitseva noutopiste

- Muu noutopiste – jos esimerkiksi haluat lähettää lahjan suoraan sen saajalle

- Aina maksuton Click & Collect -myymälääntoimitus (ei koske suuria Big'N'Heavy-tuotteita)

- Toimitus suoraan kotiovellesi tai muuhun osoitteeseen

Tuotetiedot
Tuotekoodi
000000000124875001
Pituus
25 cm
Korkeus
6.5 cm
Leveys
17.5 cm
Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää