Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Club BR:n jäsenenä perheesi saa paljon hauskoja etuja

Keräilymerkit

Saat yhden keräilymerkin jokaista käyttämääsi neljää euroa kohti. Keräilymerkin saa myös alle neljän euron arvoisista pikkuostoista. Yhden keräilymerkin arvo on 10 senttiä, ja sen voi käyttää Suomen BR-myymälöissä ostoksen yhteydessä. BigNHeavy-tuotteista, kuten trampoliineista ja altaista, ei kerry keräilymerkkejä.

Keräilymerkkeihin saattaa liittyä kampanjakohtaisia erityisehtoja.

Erikoistarjoukset ja tapahtumat

Saat Club BR:n jäsenille suunnattuja erikoistarjouksia sekä kutsuja erilaisiin tapahtumiin. Kuulet ajankohtaisista tarjouksista ja tapahtumista Club BR:n uutiskirjeen kautta.

Syntymäpäivälahja

Club BR:n jäseniksi ilmoittamasi lapset saavat joka vuosi BR-Leluilta syntymäpäivälahjan. Lahjan saa vapaasti valita saatavilla olevien vaihtoehtojen joukosta. Lahjan arvo on noin 4 euroa ja sen voi noutaa BR-Lelujen myymälästä kaksi viikkoa ennen tai jälkeen lapsen syntymäpäivän.

 

Happy Guarantee

Olemme BR:ssä niin vakuuttuneita tuotevalikoimastamme, että olemme päättäneet ilahduttaa Club BR:n jäseniä ja tarjota HAPPY Guarantee -iloisuustakuun kaikkiin tuotteisiimme. Tutustu Happy Guarantee -iloisuustakuuseen ja sen ehtoihin täällä.

 

Tutustu Club BR:n ehtoihin täällä

Oletko jo jäsen?

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää