Maksuton toimitus yli 80 € tilauksiin

Verkkokauppatilausten toimitus BR-Lelujen myymälään on tilauksen hinnasta riippumatta aina maksutonta. Lisäksi tarjoamme maksuttoman toimituksen kotiosoitteeseen tai noutopisteeseen yli 80 euron tilauksille*.

*Ei koske toimituksia, joihin sisältyy BigNHeavy-tuotteita, kuten trampoliineja, uima-altaita ja muita suuria tuotteita.

Kun teet ostoksia verkkokaupassamme, voit valita seuraavista toimitustavoista:

Varaa verkossa, nouda myymälästä 

Varaa haluamasi tuote lähimmästä myymälästämme ja saa vahvistus tunnin kuluessa. Huomaathan, että varauksesi on voimassa vasta saadessasi vahvistuksen myymälältä joko sähköpostitse tai tekstiviestillä. Varaus on voimassa seuraavan aukiolopäivän loppuun asti, ellei varausvaiheessa toisin ilmoiteta.

Toimitus myymälään

Toimitus myymälään on veloitukseton.

Noutopiste Bring 5,90 € (yli 80 € tilauksille maksuton)

Tarvitset lähetystä noutaessasi voimassaolevan henkilöllisyystodistuksen ja saapumisviestin (tekstiviesti tai kirje). Toimitus kuitataan allekirjoittamalla. Ainoastaan tilauksen tekijä voi noutaa tilauksen noutopisteestä.

Kotiintoimitus päiväsaikaan Bring 11,90 € (yli 80 € tilauksille maksuton)

Kotiintoimitus on mahdollista postiosoitteeseen. Huomaathan, että sinun on oltava kotona kun tilaus saapuu. Toimitusajat noudattavat Bringin ehtoja ja he ilmoittavat tekstiviestillä saapumisesta. Kotiintoimitus ei ole mahdollista tietyille pienille saarille, otathan yhteyttä Bringiin saadaksesi lisätietoja.

Suurten Big'N'Heavy -tuotteiden toimitus 49 €

Suuret tuotteet toimitetaan aina kotiosoitteeseen ja toimitusajankohta ilmoitetaan kuljetuspalvelun toimesta. Kotiinkuljetus ei ole mahdollinen useille pienille saarille, otathan yhteyttä asiakaspalveluun saadaksesi lisätietoja. Esimerkkejä Big'N'Heavy -tuotteista: trampoliinit, Jungle Gym -leikkitelineet ja suuremmat uima-altaat. 


Verkkokaupastamme ostettujen tuotteiden toimitus vain Suomessa sijaitseviin osoitteisiin.