Black Friday – leluja silmänkantamattomiin

Black Friday eli musta perjantai on Yhdysvalloista Suomeen rantautunut jokavuotinen perinne, jota vietetään marraskuussa – kiitospäivän jälkeisenä perjantaina. Koska musta perjantai sijoittuu lähelle joulua, monet hyödyntävät tarjousten tulvaa ja aloittavat joululahjojen hankinnan. Näin ollen Black Friday on ollut vuodesta 2005 lähtien vuoden kiireisin shoppailupäivä Yhdysvalloissa. Lukemattomat hurjat tarjoukset houkuttelevat joka vuosi kaupat täyteen asiakkaita, jotka muodostavat pitkiä jonoja kauppojen ulkopuolelle ja kaduille asti aiheuttaen usein liikennekaaoksia. Joskus tilanne kärjistyy niin pahasti, että syntyy tappeluita, koska asiakkaat haluavat epätoivoisesti päästä käsiksi parhaimpiin tarjouksiin.

Muualla maailmassa Black Friday harvoin kehittyy yhtä dramaattiseksi. Vaikka monet ovat valmiita jonottamaan kauankin tiettyä haluamaansa tuotetta, harva ryhtyy amerikkalaistyyliseen kiivaaseen tarjousten metsästykseen.

Mustan perjantain nimen alkuperälle on olemassa monia eri selityksiä. Yksi mahdollinen selitys on se, että amerikkalaiset poliisit pitävät päivää kaoottisena sekä liikenteessä että kaupoissa pyrkiessään ylläpitämään yleistä rauhaa sekasorron keskellä. Näin ollen amerikkalaisten poliisien uskotaan keksineen kaoottiselle päivälle nimityksen Black Friday.

Black Friday – menestys kautta maailman

Nykyään monet liittävät mustan perjantain käsitteen kauppojen kyseisenä päivänä tienaamiin suuriin voittoihin. Mutta jokainen voi tulkita nimen haluamallaan tavalla. Black Friday tarjoaa joka tapauksessa kaupoille hyvän tilaisuuden polkaista joulumyynti käyntiin. Useimmat sekä fyysiset liikkeet että verkkokaupat osallistuvat mustan perjantain viettoon. Jotkut tarjoavat suurempia alennuksia kuin toiset, mutta kaikki kilpailevat sinun ja kukkarosi huomiosta. Voit lähteä Black Friday -tarjousjahtiin vaate- ja kenkäkauppoihin, mutta myös supermarketteihin sekä kodinkone- ja sisustusliikkeisiin.

Muualla kuin Yhdysvalloissa Black Friday on yhä suhteellisen uusi ilmiö, joka teki varsinaisen läpimurtonsa vuonna 2013. Päivästä kehittyi nopeasti suuri menestys, ja koska tarjoukset houkuttelevat aina asiakkaita, mustasta perjantaista on tullut yksi maailman suurimmista ostospäivistä – on siis helppo todeta, että perinne ei ole enää varattu vain amerikkalaisille. Black Friday on todellinen juhlapäivä kaikille shoppailusta innostuneille aikuisille ja lapsille. Oli tämä sitten ensikosketuksesi aiheeseen tai olet jo vannoutunut Black Friday -fani, haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi BR-Lelujen maailmaan täynnä hyviä tarjouksia ja alennuksia.

Näin valmistaudut mustaan perjantaihin

Jos toivot löytäväsi parhaimmat tarjoukset, sinun kannattaa varustautua huolellisesti päivään, halusit sitten tehdä ostoksia verkossa tai fyysisissä liikkeissä. Jos valmistaudut etukäteen, sinulla on paremmat mahdollisuudet saada haluamasi tuotteet, ennen kuin muut tarjousten perässä juoksevat asiakkaat ehtivät viedä ne käsistä.

Sinun on hyvä pohtia etukäteen, mitä tuotteita haluat erityisesti löytää alennuksesta. Mustana perjantaina on harvoin aikaa katsella rauhassa ympärilleen ja fiilistellä, sillä hyvät tarjoukset viedään nopeasti nenän alta. Jos olet jo etukäteen päättänyt, mitä haluat etsiä, sinulla on paremmat mahdollisuudet onnistua tavoitteessasi. Kun löydät haluamasi, älä aikaile, vaan tee ostopäätös nopeasti. Tiettyjä tuoteryhmiä tarjotaan usein huimilla alennuksilla, joita asiakkaat ovat valmiita jonottamaan useita tunteja. Jos haluat saada osasi näistä suosituimmista tuotteista, varaa hyvin aikaa ostosten tekoon.

Täydellinen pikkujoululahja lapsellesi

Me BR-Leluissa odotamme innolla mustaa perjantaita. Black Friday tarjoaa vanhemmille hyvän tilaisuuden ostaa lapsille esimerkiksi pikkujoululahjoja, ja upeiden tarjousten ansiosta lapsia voi hemmotella hieman tavallista enemmän. Jos lapsesi pitää esimerkiksi luovista leluista, meiltä löydät niitä laajan valikoiman. Meillä on paljon lapsia kehittäviä leluja – värejä, materiaaleja ja muotoja laidasta laitaan. Joten jos lapsesi on luova sielu, löydät BR-Leluista hänelle uusia innostavia leluja.

Jos lapsesi on tuleva insinööri, rakennusmestari tai arkkitehti, olet tullut oikeaan paikkaan. BR-Leluista löydät luovalle lapsellesi sopivia leluja. Monenlaiset rakennussarjat eri väreissä ja materiaaleissa päätyvät helposti Black Friday -ostoskoriin. Sama koskee erivärisiä ja monentyyppisiä muovailuvahoja. Vain mielikuvitus asettaa rajat lapsen leikkiin. Lapsesi voi rakentaa ja muovailla lohikäärmeitä, hiekkalinnoja, suloisia kaneja tai melkein mitä vain. Ja ennen kuin huomaatkaan, haluat itsekin osallistua leikkiin!

Jos lapsesi rakastaa pehmoleluja, tutustu laajaan valikoimaamme nalleja ja muita pehmoleluja. Hyväntahtoiset pehmolelut haluavat osallistua kaikenlaisiin leikkeihin, ja lapsesi nauttii takuulla jälleennäkemisen ilosta koulusta tullessaan. Nallet, käsinuket, mielikuvituseläimet ja sarjakuvahahmot ovat vain osa BR-Lelujen valtavaa valikoimaa. Niiden lisäksi meiltä löytyy lukemattomia muita leluja, joiden tarjouksia kannattaa seurata mustana perjantaina. BR-Leluista löydät kokonaisen maailman täynnä leluja luoviin leikkeihin, ulkoleikkeihin, interaktiivisiin leikkeihin, viihdykkeeksi ja moniin muihin tarkoituksiin tarjoten hauskaa tekemistä tuntikausiksi kaikenikäisille tytöille ja pojille.

Black Friday BR-Leluissa

Valmistaudu BR-Lelujen Black Friday -riehaan. Päivä on pullollaan ylivoimaisia tarjouksia, joten sinun ei tarvitse muuta kuin valita mieleisesi. Jos haluat suorittaa joululahjaostoksesi hyvissä ajoin, mustana perjantaina sinulle tarjoutuu hyvä tilaisuus täyttää pukinkontti yhdellä kertaa. BR-Leluista löydät kaikki suloiset nallet, hauskat pelit ja makeat lelut, joista lapsesi haaveilee – ja jos sinua onnistaa, voit löytää etsimäsi tuotteen vieläpä huippuhalpaan hintaan. Tämän sivun ylälaidasta löydät tuoteryhmiä, tuotemerkkejä ja ideoita, joita klikkaamalla voit hakea inspiraatiota ostoksiisi. Lapset rakastavat naamiaisjuhlia, joten kannattaa tutustua myös naamiaistarvikkeiden valikoimaamme. Lapsellasi on varmasti oma suosikkihahmonsa, joksi hän haluaa pukeutua, kun postiluukusta kolahtaa naamiaiskutsu. Ja kotona on hauska pitää omiakin naamiaisia, joten asuilla on käyttöä arkenakin.

Black Friday on kohta käsillä, joten valmistaudu siihen huolella ja koeta pysytellä kärsivällisenä, kun heittäydyt tarjousjahtiin. Hanki joululahjat, pikkutavarat joulukalenteriin tai pikkujoululahjat hyvissä ajoin, niin että voit joulukuussa keskittyä rauhassa joulutunnelmaan ja joululeivontaan perheen kanssa. Tässä ovat tulevien mustien perjantaiden päivämäärät, jos haluat kirjata ne jo nyt kalenteriin:

2018 – perjantai 23. marraskuuta 2018
2019 – perjantai 29. marraskuuta 2019