Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Osta täältä

Tämä peli saa muutakin kuin kielen solmuun...

Twister on BR-Lelujen tammikuun kuukauden peli. Sen parissa viihtyy varmasti perheen tai ystävien kanssa.

Klassikkopelissä on nyt kaksi uutta liikettä, jotka saavat teidät entistä enemmän mutkalle. Pyöritä pyöritintä ja liikuta käsiä tai jalkoja värillisestä ympyrästä toiseen.

Kuukauden peli

Pitääkö perheesi pelaamisesta? Innostutte varmasti BR-Lelujen kuukauden pelistä, jonka parissa riittää yhteistä tekemistä tuntikausiksi. Kuukauden peleissämme yhdistyvät hauskanpito, jännitys ja leikki. Kuukauden peliksi valitaan koko perheen suosikkeja, joiden säännöt ovat yksinkertaiset, eli sekä pikkusisko, isä että mummi voivat pelata yhdessä. Kuukauden peli on päivän kohokohta koko perheelle - mikään ei voita yhteisiä pelihetkiä. Pelaaminen on rentouttavaa, ja vaikka peli voi olla välillä kihelmöivän jännittävä sen viime metreillä voittajaa ratkaistaessa, luo se erinomaiset puitteet perheen yhteiselle laatuajalle.

 

Ratkaise vihjeet, voita haasteet, reagoi nopeasti ja kukista vastustaja. Laadi salainen pelistrategia, niin että muut perheenjäsenet eivät arvaa seuraavaa siirtoasi. Pidäthän kuitenkin varasi! Kaikki pelaajat tekevät parhaansa voittaakseen, ja siskollasi tai isälläsi saattaa olla ässä hihassa ja seuraavalla kierroksella on sinun vuorosi kokea karvas tappio.

 

Aika menee kuin siivillä kuukauden peliä pelatessa, mutta aina on aikaa pelata vielä yksi kierros. Kuka mahtaa voittaa tällä kertaa? Mukaansatempaavan kuukauden pelin maailma on aivan omanlaisensa, ja sen vinkeisiin tarinoihin ja hupaisiin hahmoihin on helppo samastua. Äitisi saattaa muuttua valtaapitäväksi kuningattareksi tai veljestäsi tulla häijy roisto. Kuukauden peli tarjoaa viihdettä kaikille lapsille ja lapsenmielisille, ja vain mielikuvitus asettaa rajat pelin kululle.

 

Kokoa perhe yhteen ja ota esille kuukauden peli. BR-Lelut toivottaa hauskoja yhteisiä hetkiä, jännittäviä pelitilanteita ja kippuraan vetäviä naurukohtauksia!

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää