Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Bird Explore -linnunpönttö

19,99 € 14,99 €
CLUB BR

TuotetiedotLue lisää

4 - 18  

Oletko aina halunnut tietää, millaista on lintujen kotona? Lintujen tarkkailu on hauskaa, sillä ne ovat värikkäitä, eloisia ja nokkelia eläimiä. Bird Explore -linnunpöntt...


Lisää koriin
Varaa myymälästä

Löytyy varastosta

Etsi myymälä

Varaa ja nouda myymälästä tunnin kuluttua

Tee verkkokaupassamme tuotevaraus myymälään muutamalla klikkauksella - ja nouda varaamasi tuote jo tunnin kuluttua. Iloinen henkilökuntamme poimii tuotteen myymälän varastosta ja pakkaa sen noutoa varten. Varauksesi on voimassa myymälän seuraavan aukiolopäivän loppuun saakka. Lue lisää tuotevarauksesta täällä

365 päivän maksuton palautusoikeus

Jos kadut ostostasi, sinulla on 365 päivää aikaa palauttaa se. Huomaathan, että tuotteen tulee olla samassa kunnossa, kuin ostaessasi sen. Lue lisää palautusehdoista.

 

Osta verkosta ja palauta myymälään

Mikäli kadut verkossa tekemääsi ostoa, voit palauttaa sen myymäläämme. Lue palautusehdoistamme täällä.

Jipii! Toimituksesi on nyt ilmainen.

Tietoja tuotteesta

Oletko aina halunnut tietää, millaista on lintujen kotona? Lintujen tarkkailu on hauskaa, sillä ne ovat värikkäitä, eloisia ja nokkelia eläimiä. Bird Explore -linnunpönttö antaa mahdollisuuden tarkkailla lintujen kotielämää ikkunan läpi. Bird Explore -linnunpöntössä on läpinäkyvä, akryylista valmistettu takaseinä, jonka läpi voi seurata lintujen puuhia. Linnunpönttö kiinnitetään imukupeilla ikkunaan, ja sitten vain odotetaan, että linnut pesiytyvät taloksi. Pönttöön kiinnitettävä kaksipuolinen peilikalvo antaa mahdollisuuden tarkkailla lintuja niin, että ne eivät näe tarkkailijoita. Linnunpöntön voi myös maalata. Mäntyä. 19 x 17,5 x 13,5 cm. Mukana 4imukuppia kiinnitykseen, 1 kaksipuolinen peilikalvo ja 1 Ei saa häiritä -kyltti.

Toimitusehdot

Kun teet tilauksen, se käsitellään ja pakataan Tanskassa sijaitsevassa varastossamme noin 24 tunnin kuluessa. Tämän jälkeen käyttämämme kuljetusliike toimittaa tilauksen sinulle paikkakunnasta riippuen 3-6 arkipäivän sisällä.

Mitä toimitusvaihtoehtoja on tarjolla?

Tarjoamme erilaisia toimitusvaihtoehtoja, joista voit valita sinulle sopivimman:

- Kotiosoitettasi lähellä sijaitseva noutopiste

- Muu noutopiste – jos esimerkiksi haluat lähettää lahjan suoraan sen saajalle

- Aina maksuton Click & Collect -myymälääntoimitus (ei koske suuria Big'N'Heavy-tuotteita)

- Toimitus suoraan kotiovellesi tai muuhun osoitteeseen

Tuotetiedot
Tuotekoodi
000000000101156001
Pituus
18 cm
Korkeus
20.5 cm
Leveys
14.5 cm
Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää