Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

HATCHIMALS Tigrette, koralli-sininen

59,99 €

TuotetiedotLue lisää

3 - 6  

Lapselle vuorovaikutteinen lemmikki, jota voi kasvattaa ja hoitaa Tässä tulee vastustamattoman suloinen HATCHIMALS Tigrette. Oikean lemmikin tavoin Tigretteä pitää hoivat...


Varoitus. Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Sisältää pieniä osia.

Muista myös lisätarvikkeet:

Lisää paristot (+{{calculateTotalPrice()}} {{batteryMappings[0].currencyIso}})

{{batteryMapping.numberOfBatteryProductsCurrentlySelected}} x {{batteryMapping.batteryText}}

Lisää koriin
Varaa myymälästä

Löytyy varastosta

Etsi myymälä

Varaa ja nouda myymälästä tunnin kuluttua

Tee verkkokaupassamme tuotevaraus myymälään muutamalla klikkauksella - ja nouda varaamasi tuote jo tunnin kuluttua. Iloinen henkilökuntamme poimii tuotteen myymälän varastosta ja pakkaa sen noutoa varten. Varauksesi on voimassa myymälän seuraavan aukiolopäivän loppuun saakka. Lue lisää tuotevarauksesta täällä

365 päivän maksuton palautusoikeus

Jos kadut ostostasi, sinulla on 365 päivää aikaa palauttaa se. Huomaathan, että tuotteen tulee olla samassa kunnossa, kuin ostaessasi sen. Lue lisää palautusehdoista.

 

Osta verkosta ja palauta myymälään

Mikäli kadut verkossa tekemääsi ostoa, voit palauttaa sen myymäläämme. Lue palautusehdoistamme täällä.

Jipii! Toimituksesi on nyt ilmainen.

Tietoja tuotteesta

Lapselle vuorovaikutteinen lemmikki, jota voi kasvattaa ja hoitaa Tässä tulee vastustamattoman suloinen HATCHIMALS Tigrette. Oikean lemmikin tavoin Tigretteä pitää hoivata, jotta se kasvaisi. Uusi ystäväsi on ensin 16 senttimetriä korkeassa munassa, jota pitää hoitaa, jotta lemmikki kuoriutuisi. Munankuoren värikkäät valot kertovat, miten munaa on hoivattava. Se saattaa tarvita esimerkiksi taputusta tai silitystä. Kun munaa on hoivattu, se on kuoriutumisvalmis. Tämä on jännä vaihe, sillä se nokkii munankuoren rikki ja laulaa Hatchy Birthday -laulua. Munasta paljastuu iki-ihana ja pörheä Tigrette, joka liikkuu, päästää hauskoja ääniä ja vaihtaa silmiensä väriä. Sitten se pitää kasvattaa isommaksi 3 vaiheessa (vauva, taapero ja lapsi). Tigrette-vauvaa voi ruokkia, halata, kutittaa,hoitaa, lämmitellä ja lohduttaa. Vauvan voi laittaa nukkumaan, ja sen kanssa voi myös leikkiä. Sitten se kasvaa seuraavaan vaiheeseen eli taaperoksi. Tässä vaiheessa lemmikkiä pitää opettaa puhumalla sille, niin se toistaa kuulemansa. Ja kun taputat käsiäsi, niinvoit seurata sen liikkeitä. Ja kun Tigrettelle soittaa musiikkia, se tanssii. Sitten se kasvaa lapseksi, ja tässä vaiheessa on jälleen uusia vuorovaikutteisia leikkiominaisuuksia. Hatchimal on 13 cm.

Toimitusehdot

Kun teet tilauksen, se käsitellään ja pakataan Tanskassa sijaitsevassa varastossamme noin 24 tunnin kuluessa. Tämän jälkeen käyttämämme kuljetusliike toimittaa tilauksen sinulle paikkakunnasta riippuen 3-6 arkipäivän sisällä.

Mitä toimitusvaihtoehtoja on tarjolla?

Tarjoamme erilaisia toimitusvaihtoehtoja, joista voit valita sinulle sopivimman:

- Kotiosoitettasi lähellä sijaitseva noutopiste

- Muu noutopiste – jos esimerkiksi haluat lähettää lahjan suoraan sen saajalle

- Aina maksuton Click & Collect -myymälääntoimitus (ei koske suuria Big'N'Heavy-tuotteita)

- Toimitus suoraan kotiovellesi tai muuhun osoitteeseen

Tuotetiedot
Tuotekoodi
000000000124434001
Pituus
14.6 cm
Korkeus
25.4 cm
Leveys
20.3 cm
Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää