Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Barbie

Vuonna 1959 keksitty BARBIE-nukke oli teinien muoti-ikoni. Sen jälkeen nukesta on tehty yli 125 eri ammattiin liittyvää versiota. Jokaiselle löytyy suosikki, sillä BARBIE-nukkea on saatavilla mm. morsiamena, prinsessana, poninkouluttajana, poptähtenä ja mallina. Kannattaa myös muistaa nuken pitkäaikainen poikaystävä Ken, joka on yhä suosittu ja komea kundi.

Lapsista on kiva siirtää tosi elämässä näkemänsä tapahtumat leikkimaailmaan, ja tämän nuken parissa se onnistuu mainosti. BARBIE-nuken maailmaan liittyy myös monia lisätarvikkeita, kuten taloja, autoja, polkupyöriä, hevosia, kuntosali, lemmikkikauppa, kauneushoitola, kesäasunto ja uima-allas. Näiden lisätarvikkeiden ansiosta lapsi voi laajentaa nukkemaailmaansa.

Meiltä löydät myös BARBIE-aiheisia värityskirjoja, DVD-levyjä, koulureppuja, eväsrasioita ja penaaleja.

BARBIE – muotinukkejen klassikko kaikenikäisille lapsille

Lapset ovat haltioituneet BARBIE-nukesta jo yli viiden vuosikymmenen ajan. Amerikkalainen kotirouva Ruth Handler keksi nuken vuonna 1959 ja nimesi sen tyttärensä Barbaran mukaan. Siitä lähtien BARBIE on ollut osa lukemattomien lasten leikkejä. BARBIE-maailma kehittyy jatkuvasti, joten muotinukkejen klassikko pysyy aina ajankohtaisena ja kiinnostavana.

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää