Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Beyblade

Kuka saa BeyBlade-hyrränsä pyörimään pisimpään?

Hauskoilla ja uniikeilla BeyBlade-hyrillä pelaamisessa voittamisen kannalta tärkeintä on saada hyrrän pyöriminen kestämään koko matkan areenan läpi. Mutta älä aliarvioi haasteen vaikeutta: BeyBladeilla pelaaminen vaatii tarkkaa tekniikkaa oikeanlaisen hyrräliikkeen luomiseksi ja vastustajiesi päihittämiseksi.
 
BeyBladet ovat hauskoja ja sopivat loistavasti viihdyttämään koulun pihalla tai lastenhuoneessa, missä sinä ja ystäväsi voitte muuttaa huoneesi cooliksi BeyBlade Burst -universumiksi. Voitte astua suoraan suositun japanilaisen piirretyn maailmaan ja ottaa osaa nopeatahtiseen ja jännittävään kilpailuun, missä kohtaatte kaikista kovimpia BeyBlade-pelaajia.
Oletko valmis astumaan todelliseen BeyBlade-otteluun?
Jos unelmoit todelliseen BeyBlade-otteluun osallistumisesta yhdessä Valt Aoin ja hänen ystäviensä kanssa, niin sinun tulee hallita täydellisen kierreliikkeen luominen. Hanki siis upeat BeyBladet ja opi coolit trickit BeyBlade Burst –piirretystä. Pian olet valmis otteluun ystäviesi kanssa.
 
Upeat BeyBladet ovat uniikkeja yhteensopivine osineen, jotka voidaan koota haluamallasi tavalla. Tutustumalla valikoimaamme löydät suosikkisi. Meiltä BR-lelusta löydät valikoiman cooleja, värikkäitä ja jännittäviä hyrriä, jotka takaavat sinulle ja kavereillesi tuntikaupalla hauskanpitoa. Välituntikellon soidessa sinulla on täydellinen ajanviete valmiina repussasi ja voitte viettää koko välitunnnin otellen hauskoilla hyrrillä. BeyBladejen kanssa välitunti on entistä hauskempi ja aika kuluu lähes huomaamatta – kunnes hauskanpito jatkuu taas kotonasi. Voit käyttää BeyBladeja kaikkialla – vain mielikuvituksesi asettaa rajat sille, kuinka sinä ja kaverisi ottelette toisianne vastaan. Voit jopa haastaa koko perheesi hauskaan otteluun, missä voit hyödyntää kaikkia oppimiasi temppuja ja luoda parhaimman kierteen.
 

Löydä suosikkisi

Tutustu BR-lelun jännittävään BeyBlade-valikoimaan, mistä löydät varmasti suosikkivärisi. BeyBladeja löytyy kauniissa ja värikkäissä malleissa, ja valikoima on varmasti niin tyttöjen kuin poikienkin mieleen – lisäksi myöhemmin voit vielä yhdistellä hyrrien eri osia ja tehdä hyrrästäsi juuri mieleisesi.
 
Pidä hienoja BeyBladeja silmällä, jotta voit olla ensimmäisten joukossa mukana hauskoissa otteluissa uusimpien hyrrien kanssa, kun sinä ja kaverisi kilpailette pisimpään pyörivästä hyrrästä.
Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää