Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Rajaa tuloksia
Ikä
Hinta
Varastosaatavuus
allCategories
Poista rajaukset
Apply

BRIOn tuotteita löytyy monista kodeista ja päiväkodeista, sillä nämä ajattomat tuotteet ovat myös todella kestäviä. Vuonna 1958 BRIO loi ensimmäisen puisen junaradan, ja tämän jälkeen mallisto on kehittynyt maailman kattavimmaksi. Löydät myös paljon opettavaisia leluja, mutta palataan vielä hetkeksi junien pariin.

Kun konduktööri puhaltaa pilliin, juna lähtee etenemään tunnelin läpi sillalle, ohittaa samalla pieniä kyliä ja saapuu lopulta satamaan, jossa lautta jo odottaa. Osa junista on paristokäyttöisiä, mutta osa toimii ainoastaan leikkijän mielikuvituksen voimalla.

BRIOn lelut kehittävät motorisia taitoja ja kannustavat lasta tutkimaan, löytämään ja oppimaan. Hanki ensiaskelten tueksi kävelyvaunu. Tutustu myös BRIOn perinteisiin taaperoille tarkoitettuihin vedettäviin tai työnnettäviin leluihin. Tuliko nälkä? Tutustu puiseen hellaan ja tutustuta lapsi ruoanlaiton hauskaan maailmaan. Muista myös vaunut. 

BRIO luo hurjasti leikkiarvoa

BRIO merkitsee monille puisia leluja ja laadukkaita tuotteita. Pitkän linjan leluvalmistaja BRIO tuo monille tuo mieleen ensiaskeleet, rakennusinnostuksen ja hauskat leikit ystävien kanssa.
Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää