Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Cars Movie 3

Rajaa tuloksia
Ikä
Hinta
Varastosaatavuus
allCategories
Poista rajaukset
Apply

AUTOT 3-lelut

Uusi AUTOT-elokuva on saanut ensi-iltansa, ja se on kahden aikaisemman elokuvan tavoin täynnä menoa ja meininkiä. Me olemme BR-Leluissa koonneet laajan valikoiman jännittäviä leluja, jotka ovat herttaisella ja samalla jäätävän hienolla tavalla saaneet inspiraationsa elokuvasta.  Monet Disney-hahmot ovat ajan myötä saavuttaneet lähes kulttistatuksen lasten keskuudessa, eikä Salama McQueen ole tästä poikkeus. Tämä makea ja menevä ralliauto kohtaa sekä myötä- että vastoinkäymisiä pyrkiessään voittamaan kaikki suuret ajot, mutta se ei onnistuisi ilman hyvien ystävien apua. AUTOT 3-lelujen parissa lapsellasi riittää hauskaa tekemistä tuntikausiksi, sillä leikissa ovat mukana kaikki elokuvasta tutut suosikkihahmot. 

BR-Leluista löydät uusimpaan AUTOT-elokuvaan liittyvät lelut ja muut tuotteet. Voit esimerkiksi antaa poikasi pukeutua siistiin ponchoon, joka kerää ihailevia katseita kavereilta päiväkodissa tai koulussa. Jos leikissä pitää olla enemmän vauhtia, voit lähettää tyttäresi kouluun huippumakealla kolmipyöräisellä potkulaudalla. Kolme pyörää tekevät potkulaudasta vakaan, joten lapsesi ei kaadu, vaikka vauhtia riittää. Varressa olevaan pieneen laukkuun voi ottaa kätevästi mukaan välipalan matkalle. Mutta muista suojavarusteet. Lapsellasi tulee olla ainakin kypärä ja polvisuojukset, niin että matkanteko on turvallista ja voit huokaista helpotuksesta. AUTOT 3-lelut ovat erinomainen lahjaidea, joten jos teillä on tiedossa lastensynttärit, osta lahjat jo valmiiksi meiltä. Lähetämme lelut heti matkaan ja toivomme, että ne saavat yhtä hyvän vastaanoton teidän kotona kuin meillä täällä BR-Leluissa!  

 

CARS - AUTOT 3

Legendaarinen Salama McQueen on jälleen vauhdissa uudessa AUTOT 3 -elokuvassa, joka on edeltäjiensä tavoin täynnä menoa ja meininkiä. BR-Leluista löydät suosikkihahmosi ja laajan valikoiman uusia, jännittäviä AUTOT 3 -tuotteita. Seikkailu jatkuu kotona!

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää