Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Kinetic Sand

Kinetic Sand hauskaa hupia taikahiekasta

Kinetic Sand -veistokset säilyvät ikuisesti

On kurjaa, kun sade ja tuuli tuhoavat lasten hiekkalaatikkoon loihtimat veistokset. Kinetic Sand -taikahiekalla luovuuden voi kuitenkin päästää valloilleen suojassa sääolosuhteilta. Ja mikä parasta, hiekkaa on saatavana upeissa väreissä! Veistä hiekkalinna lempiväristäsi tai leivo hiekkakakkuja tai muita hiekkahahmoja. Taikahiekka ei koskaan kuivu, joten veistokset säilyvät aina seuraavaan inspiraatiohetkeen asti.

Sateessa, tuulessa ja auringossa

Peruuntuiko rantapäivä sateen vuoksi? Vai onko ulkona niin kova paahde, ettei siellä jaksa olla? Kinetic Sand tarjoaa hauskoja leikkejä sääolosuhteisiin katsomatta. Muovailtavasta taikahiekasta voi askarrella keittiössä, olohuoneessa tai lastenhuoneessa.

Päästä luovuus valloilleen

Leikki vahvistaa lasten hienomotoriikkaa ja keskittymiskykyä huomaamatta hauskanpidon yhteydessä. Vain mielikuvitus asettaa rajat Kinetic Sand -leikeille. Miltä kuulostavat pinkit hiekkakakut, vihreä lumiukko tai vaikkapa sininen linna? Anna lapsen valita ja seuraa, mihin mielikuvitus johtaa. Tuloksena voi olla vaikkapa ideoita seuraavan päivän hauskimpaan leikkiin.

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää