Suositut teemat

 

Mielikuvituksekkaita ja opettavaisia LEGO leikkejä

LEGO on valmistanut hauskoja ja opettavaisia leluja jo vuodesta 1932 lähtien. LEGO-palikat ilmestyivät markkinoille vuonna 1958, ja ne ovat siitä lähtien olleet huikean suosittuja ympäri maailman.

LEGO-maailma on täynnä hullunkurisuutta ja hauskuutta. Tutustu vaikkapa LEGO CITY -kaupunkiin, lähde seitsemän meren LEGO PIRATES -seikkailuun tai nauti pirteiden LEGO FRIENDS -ystävien seurasta. LEGO avaa ovet maailman mukavimpiin rakennusleikkeihin. Meiltä BR:stä löydät tietysti valtavan valikoiman LEGO-tuotteita. Tutustu tuotteisiimme ja valitse suosikkisi!

LEGO on valmistanut hauskoja ja opettavaisia leluja jo vuodesta 1932 asti. Supersuositut LEGO-palikat ilmestyivät markkinoille vuonna 1958, jonka jälkeen LEGO-leikit ovat valloittaneet koko maailman.

LEGO avaa ovet hauskimpiin rakennusleikkeihin ja pääset kokemaan hullunkurisia asioita. Tutustu vaikkapa LEGO CITY -kaupunkiin, lähde seitsemän meren LEGO PIRATES -seikkailuun tai nauti LEGO FRIENDS -ystävien seurasta. BR-verkkokaupasta löydät tietysti valtavan LEGO-valikoiman. Tutustu valikoimaamme ja päätä, mihin maailmaan sinä haluat sukeltaa.

Talot, linnat, autot, lentokoneet, eläimet, taianomaiset maailmat, kuten STAR WARS, NINJAGO ja CHIMA, LEGO DUPLO, LEGO CITY ja LEGO FRIENDS, tarjoavat loputtomasti virikkeitä kehittyvälle mielikuvitukselle. Ei ole sattumaa, että LEGO-lelu on voittanut peräti kaksi kertaa Vuoden lelu -palkinnon. LEGOlla ollaan aina ajateltu, että lasten itse keksimät leikit kehittävät parhaiten mielikuvitusta, joka on luovuuden pohja.

Erilaisissa LEGO-maailmoissa kyse ei ole pelkästään leikkimisestä, vaan rakennuspalikkaleikeistä on paljon muutakin hyötyä. LEGO-leikkien ylimääräisiä hyviä puolia ovat muun muassa mielikuvituksen käyttäminen, motoristen taitojen kehittyminen, roolileikkien leikkiminen, hyvän ja pahan erottaminen toisistaan sekä lapselle tärkeiden keskustelujen avaaminen.

Tutustu valikoimaamme, josta löydät paljon erilaisia LEGO-tuotteita. Oletko valmis seikkailuun?