Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Tervetuloa LEGO FRIENDS -tyttöjen ihanaan maailmaan

Suloiseen LEGO FRIENDS -pienoismaailmaan kuuluu hyviä ystäviä ja hauskaa yhdessäoloa. LEGO FRIENDS -tytöt Mia, Emma, Andrea, Stephanie ja Olivia käyvät koulua, hoitavat eläimiä, urheilevat, shoppailevat, tekevät retkiä ja harrastavat yhdessä.

LEGO FRIENDS yhdistää perinteisen LEGO-rakennuspalikkaleikin jokapäiväisiin tilanteisiin hauskalla ja värikkäällä tavalla. LEGO FRIENDS -ystävyksiin kuuluvat Mia, Emma, Andrea, Stephanie ja Olivia, joista jokainen on omanlaisensa persoona. Tyttöjen mielestä hauskinta on viettää aikaa yhdessä – ja he toivovat sinun liittyvän seuraan.

Leikkisetit, tarvikkeet ja ihanat yksityiskohdat kannustavat lapsia kokeilemaan erilaisia leikkiteemoja luovasti. LEGO FRIENDS -tytöt asuvat Heartlaken kaupungissa, käyvät koulua, hoitavat eläimiä, urheilevat, shoppailevat, käyvät delfiinisafarilla ja harrastavat vesiurheilua. Kuten elämään kuuluu, Heartlaken kaupungissa juttellaan, nauretaan ja joskus ollaan surullisiakin.

LEGO FRIENDS -maailma imaisee sinut tuntikausiksi mukavien mielikuvitusleikkien pariin. Valikoimastamme löydät myös LEGO FRIENDS -kuvituksella varustetut eväsrasiat, juomapullot ja vuodevaatteet.

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää