Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

LEGOn uusimmat tuotteet

LEGO-uutisia

Tanskalainen LEGO ja sen jännittävät rakennussetit ovat pitkään kilapilleet aivan omassa sarjassaan. Meillä BR-lelussa kaikki setit on koottu saman katon alle ja olemme valikoineet tälle sivulle LEGO:n uutuudet. Joten jos toivomuslistalta löytyy LEGO, on tämä sivu, jolta löydät kaikki markkinoiden uusimmat palikat.

Tarvitsetpa lahjan tytölle tai pojalle – tai aikuiselle – LEGO:lta löydät aina uutuuksia ja inspiraatiota. Valikoimasta löydät mm. LEGO:n omat tuoteperheet kuten LEGO Duplo, LEGO CITY, LEGO Friends, LEGO Technic ja tunnetut Star Warsin, Batmanin ja muiden DC ja Marvel –universumien hahmot ja rakennukset.

Luo oma maailmasi

LEGO-rakentamisessa mahtavaa on se, että sinulla on mahdollisuus luoda täysin oma universumi mielesi mukaan. Seuraa rakennusohjeita tarkasti tai tee haluamiasi muutoksia. Tai ehkäpä haluat sekoittaa eri settien laitteita ja hahmoja ja luoda oman ainutlaatuisen maailman.

LEGO-rakentamisessa kaikki on mahdollista. Sinun tulee vain keksiä idea, joka voidaan muuntaa todellisuudeksi seteissä tulevien mielikuvituksellisten palikoiden avulla.

LEGO – kaikille ikäluokille

Kaikkein parasta on, ettet koskaan ole liian vanha rakentamaan LEGO-palikoilla. Perheen pienimmille sopivat hieman isommat LEGO Duplo –palikat, jotka helpottavat pienten lasten alkua LEGO-universumin tutkimisessa

Vähän vanhemmille lapsille sopivat tunnetut klassiset LEGO-palikat, joita löydät nykyään monissa erilaisissa tuotesarjoissa, kuten LEGO CITY, LEGO Ninjago ja Lego Marvel Super Heroes – vain muutamia mainitaksemme. Jokainen LEGO-sarja muodostaa pohjan omalle maailmalle, missä mielikuvitus päsee valloilleen. Palikat ovat myös kehittyneet huimasti ja niitä on saatavilla eri muodoissa ja useampaan tarkoitukseen kuin vanhempiemme lapsuudessa. Sen vuoksi lopputulokset ovat realistisempia ja tarjoavat enemmän mahdollisuuksia.

Vanhemmille lapsille haastavia mahdollisuuksia on tarjolla vielä enemmän kun LEGO Technic ja LEGO Creator otetaan laskuihin mukaan. Näiden sarjojen seteillä voidaan rakentaa laitteita ja kulkuvälineitä alkuperäisten pienoismalleina – tai luoda täysin uusia ennennäkemättömiä rakennelmia.

LEGO Architecture tarjoaa aikuisille mahdollisuuden luoda joitakin maailman arkkitehtuurin mestariteoksia kunniapaikalle hyllyn tai kirjoituspöydän kulmalle sopivassa koossa.

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää