Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

L.O.L

L.O.L. Surprise-nukke BR-Leluista

L.O.L. Surprise-nukke tarjoaa sinulle seitsemän kerrosta yllätyksiä täynnä olevaa leikkiä – ja vielä enemmän! Värikäs ja salaperäinen pallo pitää sisällään lukuisia jännittäviä vihjeitä siitä, millainen nukke pallon sisään kätkeytyy. Joka kerta kun poistat yhden kerroksen, saat uuden yllätyksen nukellesi. Osaatko arvata, millainen nukke sinun pallosi sisällä on?


Leikki alkaa jo ensimmäisestä kerroksesta, josta löydät salaviestin koskien nukkeasi. Hänellä on varmasti jännittävä tarina kerrottavanaan! Seuraavassa kerroksessa on arkki upeita keräilytarroja, joilla voit koristella suloisen L.O.L. Surprise-nukkesi. Hän on varmasti iloinen kolmannen kerroksen pienestä tuttipullosta. Kun syötät nukelle vettä pullosta, luvassa on vielä lisää yllätyksiä. Ja muista varoa – nukke saattaa itkeä tai pissata! Pallon neljännestä, viidennestä ja kuudennesta kerroksesta löydät nukellesi loput tarpeelliset tarvikkeet. Hän saa kengät, vaatteet ja koruja, ennen kuin pallon sisältä kuoriutuu oma L.O.L. Surprise-nukkesi. Näyttääkö hän tutulta?


Ehkä pallosi sisällä on kristallikuningatar, kiillekuningatar, mehiläiskuningatar tai joku muu kokoelman monista hauskoista nukeista. Yli 45 yllätysnukkea tarjoavat monenlaisia leikkimahdollisuuksia. Muunna pallo tyylikkääksi kantolaukuksi nukellesi, tai käytä sitä kylpyammeena, kun on aika pestä nukkesi viileässä vedessä. Mutta varaudu yllätykseen! Kun kylvetät L.O.L. Surprise-nukkeasi, hän vaihtaakin yllättäen väriä. Osta täältä salaisuuksia täynnä olevat nuket, ja valmistaudu tuntikausien mukaansatempaavaan leikkiin!Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää