0

Monster High

Rajaa tuloksia
Ikä
Hinta
Brand
Poista rajaukset
Apply

Hirviöelokuvien innoittama MONSTER HIGH edustaa elämän tummaa ja ihanan karmivaa puolta. Ehkä se on yksi syy siihen, miksi lapset tykkäävät MONSTER HIGH'sta. Aikuiset saattavat hieman oudoksua näitä kummallisen näköisiä hahmoja, mutta lapset ovat ottaneet ne omikseen.

Hahmojen nimet, kuten Frankie Stein, Ghoulia Yelps, Draculaura ja Clawdeen Wolf, antavat vihjeitä kyseisten monsterien vanhemmista: niitä ovat muun muassa Dracula ja Frankensteinin hirviö sekä ihmissudet ja zombit.

Nuket sekä niiden vaatteet, kengät ja asusteet ovat täynnä yksityiskohtia, jotka viehättävät lapsia. MONSTER HIGH -hahmot ovat myös suosittuja keräilykohteita.

MONSTER HIGH -brändiin kuuluu nukkejen lisäksi paljon muuta: muun muassa MONSTER HIGH -aiheiset koulureput ja eväsrasiat ovat sarjan fanien keskuudessa hyvin suosittuja. 

Ryhdy hirviöksi MONSTER HIGH tyttöjen kanssa

Löydät kaikki PELOTTAVAT ja UPEAT MONSTER HIGH hahmot täältä BR:stä!

MONSTER HIGH sarjan pääosassa ovat demoneiden ja monstereiden – mm. Frankensteinin ja Drakulan tyttäret! Muotinukeilla on upeat vaatteet, ne elävät hiukan vaarallista ja jännittävää elämää, jossa on OK olla hiukan erilainen ja outo. LÄHDETKÖ SINÄ MONSTER HIGHIIN? BR:stä löydät sekä nuket, DVD:t että potkulaudat upeiden monsterityttöjen kuvilla. TUTUSTU TÄÄLLÄ!

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää