Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Nerf

NERF – haasta ystäväsi siistillä vaahtomuoviaseella

Tyylikäs NERF-pyssy kädessäsi sinua ei niin vain pysäytetä. Ottelu alkaa ja vastustajat pitää lyödä ennen kuin he ehtivät lyömään sinut. Harjoittele vähän ja huomaat pian olevasi naapuruston NERF-mestari.

NERF-pyssyt ampuvat turvallisia vaahtomuoviammuksia, joten taistelijoita ei pääse oikeasti sattumaan. Löydät NERF blasteripyssyt, jousipyssyt ja vesipistoolit täältä. Mikä on sinun suosikkisi?

Tiesitkö, että NERF lanseerattiin vuonna 1970 maailman ensimmäisenä sisäleikkeihin soveltuvana pallona? Vaahtomuovista valmistettu NERF-pallo ei rikkonut esineitä, eikä siitä saatu osuma tehnyt kipeää. Vähitellen valikoima laajeni useisiin pehmeisiin, kirkkaan neonvärisiin palloihin, joita saattoi käyttää vaikkapa jalka-, lento- tai koripalloina.

Nykyään NERF-aseiden valikoima on laaja ja löydät ammuksia useissa kirkkaissa väreissä. Voit taistella huoletta, sillä pehmeät ammukset ovat turvallisia, eikä ketään pääse leikkiessä sattumaan. NERF:in kanssa taistelu on siis pelkästään hauskaa! Vedellä täytetyllä NERF-blasterilla ottelu sopii täydellisesti aurinkoisiin kesäpäiviin. Meiltä Toy"R"Us:ilta löydät huiman valikoiman blastereita, jotka kehittävät keskittymiskykyä, strategista ajattelua, kärsivällisyyttä ja ryhmähenkeä.

Mitä vielä odotat? Valitse suosikkiaseesi, valmistaudu taisteluun, testaa taitojasi ja pidä hauskaa!

 

Kevään sääennuste: Tähtäyssäätä

Tähtää, ammu ja osu! Nyt on koko perheen aktiivisten ulkoleikkien aika, joten ottakaa vaahtomuoviammuksia laukovat leikkipyssyt ja -jouset esiin.

Tehkää esterata ja katsokaa, kuka on nopein ja tarkin ampuja. Eniten pisteitä saanut pelaaja voittaa. Ja jos tähtäys on pielessä, harjoitelkaa tarkkuusammuntaa seuraavaa leikkimielistä kisaa varten. Tältä sivustolta löydät kaiken tarvittavan erilaisiin leikkeihin, sillä valikoimaamme kuuluu muun muassa NERF Zombie Strike- ja Doomlands-blasterit, AIR STORM -jouset ja OUTRA BLAST Atomic Popper -blasterit.

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää