Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

 

 

 

PIKMI POPS - Keräiltävää söpöyttä

Maailman valloittanut hittilelu Pikmi Pops on saapunut BR-Leluille. Pikmi Pops on supersöpö keräilylelu, joka tuoksuu yhtä ihanalta kuin näyttää. Hauskan tikkarin sisältä paljastuu pehmoinen yllätys - hypätäänkö teillä vuoden suloisimpaan keräilytrendiin?

Rajaa tuloksia
Ikä
Hinta
Varastosaatavuus
Poista rajaukset
Apply

PIKMI POPS -pehmot BR-Leluista

Jos lapsesi ei ole vielä päässyt tutustumaan suloisiin ja hauskoihin PIKMI POPS -pehmoleluihin, niin nyt on korkea aika. Tällaisia leluja ei ole ennen nähtykään. Ensin luulet kyseessä olevan ison tikkarin, mutta sitten huomaat sen sisään kätkeytyvän jotakin. PIKMI POPS -tikkarin sisältä löytyykin hurmaava pehmolelu, joka tuoksuu taivaalliselta hivellen hajuaistiasi jännittävällä tavalla!

BR-Leluista löydät monia erilaisia PIKMI POPSeja. Vaikka niiden ulkonäkö vaihtelee, ne ovat kaikki tikkarin muotoisia ja kätkevät sisäänsä suloisen pehmolelun. Kokoelmassa on monenlaisia pehmoja. Lapsesi saattaa löytää tikkarin sisältä Espi-koiran, Tweezle-kissan tai vaikkapa Huddy-kanin. Lisäksi mukana on yllätysriipus ja yllätysviesti, joten PIKMI POPS sisältää monta hauskaa pientä osaa. Lapsen on joskus vaikea valita mieleisensä monista vaihtoehdoista, sillä hän haluaa usein ne kaikki. Nämä pehmot ovat kuitenkin hinnaltaan niin edullisia, että lapsen ei tarvitse valita vain yhtä suosikkia, vaan hän voi kerätä oman kokoelman näitä herttaisia pehmoleluja.

Yllätä lapsesi syntymäpäivänä PIKMI POPS -pehmolla, joka tuo takuuvarmasti hymyn lapsen huulille. Me BR-Leluissa olemme iloisia ja ylpeitä voidessamme esitellä laajan valikoiman näitä suosittuja pehmoleluja. Valitse lapsesi kanssa yhdessä tältä sivulta hänen suosikkitikkarinsa, tai tulkaa käymään myymälässämme tutustuaksenne lukuisiin vaihtoehtoihin. Lapsesi tulee rakastamaan näiden suloisten hahmojen maailmaa. BR-Leluista löydät kaiken, mitä lapsen sydän halajaa: suloisia, hauskoja ja jännittäviä leluja sekä tytöille että pojille.

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää