Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Squishy

Paljon erilaisia muotoja ja hahmoja

Squishy-lelut eivät vetoa ainoastaan tuntoaistiin, vaan myös niiden ulkoasu herättää kiinnostusta. Lelut ovat väriltään kirkkaita, ja hahmot hymyilevät iloisesti. Kun Squishy-lelun saa käsiinsä, se saa sekä aikuisen että lapsen hymyilemään. Valikoiman tuotteita löytyy monista eri kategorioista, joista mainittakoon eläimet, keittiö, ruoka, keho ja hymiöt. Jos lapsesi haluaa osallistua ruoanlaittoon, hän voi ottaa mukaan keittiöön Squishy-leluista valitsemansa ruoka-aineet ja keittiövälineet. Hän voi myös koota itselleen oman eläintarhan, jossa asuu sekä pieniä villieläimiä että söpöjä kotieläimiä. Club BR-jäsenenä voit laatia yhdessä lapsesi kanssa toivomuslistan, ja sen pohjalta laajentaa kotinne Squishy-perhettä.  

Purista, muotoile ja päästä irti

Squishy-leluja on niin helppo käyttää, että kaikki voivat olla mukana. Vaahtokumituotteiden tavoitteena on, että niiden puristaminen ja vastaavasti hahmon palauttaminen takaisin muotoonsa on mukavaa puuhaa sekä lapsille että leikkimielisille aikuisille. Kevyet tuotteet on vaivaton kantaa mukana laukussa, taskussa tai autossa, ja ne lievittävät stressiä – olit sitten toimistolla, kassajonossa tai kotona. Lapsille, joiden on vaikeaa istua paikoillaan, Squishy-lelut tarjoavat avun keskittymiseen koululuokassa tai automatkalla. Toisin sanoen mutkattomilla Squishy-leluilla on monia käyttömahdollisuuksia. 

 

Squishy-lelut BR-Leluista

Squishy-lelut ovat uusia vaahtokumileluja, jotka auttavat lapsia hahmottamaan maailmaa käsillään. Leluja on saatavilla kaikenmuotoisina ja -värisinä, ja lapsi voi puristella ja muotoilla niitä käsissään. Kun lelun päästää irti otteesta, se palautuu takaisin muotoonsa, valmiina uuteen käsittelyyn pienissä käsissä. Tämä voi kuulostaa yksinkertaiselta, mutta Squishy-leluja pitää vain saada kokeilla itse.

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää