0

Sylvanian Families

Rajaa tuloksia
Ikä
Hinta
Brand
Poista rajaukset
Apply

SYLVANIAN-maailmassa kaikki on kivaa. Hahmot pitävät töistään ja kotiaskareistaan, kuten pöydän kattamisesta ja vuoteen sijaamisesta. Jopa sairaalaan meneminen on kivaa, sillä SYLVANIAN-maailmassa kaikki on turvallista.

Kaikki SYLVANIAN FAMILIES -perheet ovat eläimiä, kuten koiria, kissoja, pupuja, lehmiä ja koaloita, mutta sen seikan unohtaa helposti, sillä ne ovat niin ihmismäisiä. Tästä maailmasta on helppo pitää, sillä kaikessa on kyse toisista huolehtimisesta ja kivan päivän viettämisestä.

SYLVANIAN-maailmassa lapset kohtaavat oikeasta elämästä tuttuja tilanteita, tunteita ja tyyppejä. He tapaavat leipurin, valokuvaajan ja maanviljelijän, sekä tietenkin herttaisen suklaapupuperheen, joka on kaikkien suosikki.

Valikoimastamme löydät myös SYLVANIAN FAMILIES -tarvikkeet, kuten keittiöt, vuoteet ja kylpyhuoneet – eli kaiken kivaan päivään tarvittavan. 

Tutustu ihaniin SYLVANIAN FAMILIES eläimiin

SYLVANIAN FAMILIES eläimet ovat aina iloisia. Ne iloitsevat arjen pienistä iloista, kuten leipomokäynnistä tai ihanasta yhteisestä päivällisestä.

SYLVANIAN FAMILIES avaa ovet hauskojen roolileikkien maailmaan, jossa lapsi voi leikkiä äitiä, isää tai lasta. Satumaailmassa asuu monia suloisia eläimiä, joilla jokaisella on oma talo. Lapsi voi laittaa siilin asumaan omaan metsämökkiin, tai täyttää olohuoneen hienoilla huonekaluilla! SYLVANIAN FAMILIES leluilla lapsi voi leikkiä monta hauskaa tuntia! Löydät ne TÄÄLTÄ!

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää