Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Autoradat

Mercedes vastaan Audi. 2 kierrosta jäljellä. Voittaja on pian selvillä. Autoradassa riittää hupia, ja voit itse rakentaa juuri haluamasi kaltaisen radan. Jos Sebastian Vettel on sankarisi, hän on tietenkin kuskisi. Rataosia ja tarvikkeita voi yhdistellä lukemattomilla tavoilla monipuolisiksi autoradoiksi. Mielikuvitus lentoon ja kisaamaan voitosta! Autoradan rakentaminen ja radio-ohjattavilla autoilla leikkiminen harjoittavat hienomotorisia taitoja.

Suosittuja ratoja ovat FLEXI-TRAX-radat, joihin on saatavilla muun muassa DISNEY CARS -sarjan Salama McQueen. Lapsi löytää sarjasta helposti omat suosikkihahmonsa. FLEXI-TRAX TMNT tarjoaa erilaisen taistelun, jossa ei ehkä ole niinkään kyse nopeudesta vaan vihollisen peittoamisesta.

Täyttä vauhtia eteenpäin upeilla autoilla!

Jos nautit vauhdin hurmasta, kisaamisesta ja autoista, autoradat ovat todennäköisesti sinun juttusi. Rakenna oma upea autorata, joka kaartelee vasemmalle, oikealle ja kukkuloiden yli. Radan rakentaminen kehittää mielikuvitusta, antaa aiheita autoihin ja kilpailuihin liittyviin keskusteluihin sekä tarjoaa hurjasti hauskoja hetkiä.
Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää