Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Jalkapallokeräilykortit, tarrat & pikkutavarat

Rajaa tuloksia
Ikä
Hinta
Varastosaatavuus
allCategories
Poista rajaukset
Apply

Tarrat hienoimmista aiheista

Jos olet aikeissa tehdä syntymäpäiväkortin äidille, on hyvä idea laittaa siihen tarroja. Hieno kortti tekee hänet varmasti onnelliseksi!

Tarrat on hauska kiinnittää kortteihin ja piirustuksiin, mutta niitä on myös hauska kerätä. Muistaa vain ostaa keräilykansio, jotta voit helposti laittaa tarrat järjestykseen. Voit myös laittaa tarran isän käsivarteen ja testata, huomaako hän sen! Löydät hienoja tarroja BR-verkkokaupasta – esimerkiksi COLOR KIDS, BARBIE ja SKYLANDER. Aloita etsintä täältä!

Træd ind i et eventyrligt univers, hvor Simba og alle vennerne står klar til at tage dig med på eventyrlige oplevelser i den afrikanske savanne. Her finder du sjove figurer, der vil forvandle børneværelset til et sandt Løvernes Konge eventyr fuld af spændende oplevelser, men pas på - faren truer lige om hjørnet, hvor de skrækkelige hyæner ligger på lur og venter på at gå til angreb! Tag et kig på vores eventyrlige udvalg og bestil figurer i dag. Så kan I snart genskabe det klassiske og populære eventyr på børneværelset, hvor kun fantasien sætter grænser for Simba og vennernes nye og spændende oplevelser!

Suloinen joulunaika

Joulu on perinteisesti lasten juhlaa. Se on myös aika, jolloin tulisi antaa lasten tuntea itsensä mahdollisimman rentoutuneiksi ja nauttia joulun iloista. Se on ilon ja makeisten aikaa, lahjoja unohtamatta. Vaikka aikuisillakin on paljon odotettavaa jouluna, voi pitkä aaton odottaminen käydä perheen pienimmille vaikeaksi. Kalenteriyllätykset ja joulukalenteri auttavat lasten kärsivällisyyden ylläpitämisessä ne pitkät 24 päivää aina jouluaattoon saakka

 

Kalenteri-ideoita ja –yllätyksiä BR-lelusta

Kalenteriyllätysten tai valmiiden joulukalenterien ei tarvitse olla suuria tai hintavia. Tärkeintä on ilo ja valo lasten silmissä kun luukut ja yllätykset avataan, sekä ilon ja joulumielen antaminen toisille. Meillä BR-lelussa on lukuisia ideoita siihen mitä pieniä yllätyksiä kalenterin taskuihin tai luukkuihin voi sujauttaa. Inspiroidutko kenties suuresta LEGO-valikoimastamme, taikka prinsessateemaan sopivista FROST-leluista? Joulu on kotona rentoutumisen aikaa: kun ulkomaailma on hämärä ja kylmä, sopii vetäytyä kodin valojen ja lämmön suojiin. Niinpä aikaa kotoiluun ja leikkiin perheen kanssa on jouluna paljon. Joulua saattaa edeltää kiire, mutta tärkeintä on löytää joulunpäivinä aikaa yhteiseen, rauhalliseen ajanviettoon.

Kun Joulupukki kolkuttaa ovella lahjojen kanssa, tuntevat lapset jännityksessään joulun vihdoin taas tulleen. Löydä siis kalenteriyllätykset ja kalenterit ajoissa BR-lelusta, sillä jouluna lapsia tulee hieman hemmotella. Onhan joulu lasten juhla!

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää