Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

 

Parhaat joululahjat lapsille

Joulu lähestyy, ja monille se on vuoden parasta aikaa. Erityisesti lapset riemuitsevat joulun odotuksesta, eikä se ole mikään ihme. Onhan joulukuu sitä aikaa, kun lapsia hemmotellaan erityisen paljon joulukalentereilla, tavarakalentereilla, adventtilahjoilla ja joululeivonnaisilla. Joulun odotus huipentuu jouluaattona jaettaviin lahjoihin ja jouluna syötäviin herkkuihin.

Joulua vietetään monin tavoin eri puolilla maailmaa. Joulu on kristillinen juhla, joten sitä juhlistetaan vain tietyissä maissa ja kulttuureissa. Joulua vietetään Jeesuksen syntymän muistoksi, ja koska Jeesuksen tarkkaa syntymäaikaa ei tunneta, syntymäpäiväksi on valittu joulukuun 25. päivä. Miljoonat ihmiset kautta maailman juhlivat joulua syöden hyvin, antaen läheisilleen lahjoja ja viettäen aikaa yhdessä. Valmistaudumme jouluun viettämällä adventtia, joka tarkoittaa joulua edeltävää neljän viikon jaksoa. Adventtisunnuntaisin sytytämme kynttilöitä, ja saatamme antaa lapsille adventtilahjoja. Monissa maissa joulua vietetään jouluaattona 24. joulukuuta, kun taas toisissa maissa lahjat avataan vasta joulukuun 25. päivän aamuna.

Nykyään useimmat kaupungit näkevät paljon vaivaa joulukoristelun eteen. Kaupungeissa avataan joulukatuja, joiden näyteikkunat, joulukoristeet ja jouluvalot tuovat iloa ja valoa pimeään talveen luoden aivan erityisen joulutunnelman. Jos perheesi viettää joulua kaikkine perinteineen, jouluaattoa edeltää lukuisat valmistelut. Jos koko suku kokoontuu yhteen, joulun alla on tehtävä lukuisia ostoksia ja valmistettava suuret määrät ruokaa. Ja sitten on tietysti ostettava joululahjat.

Yllätä lapsesi upeilla joululahjoilla

Vanhemmat pyrkivät aina jouluna parhaansa mukaan toteuttamaan lasten joulutoiveet, sillä joulu on erityisesti lasten juhla. Joululahjojen hankinnassa kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä. Lapsillasi on takuulla lukuisia lahjatoiveita, joten lasten hemmottelu mukavilla lahjoilla on helppoa. Joulukuu voi tosin olla kiireistä aikaa täynnä melua ja hälyä, joten siihen kannattaa valmistautua hyvissä ajoin, niin että voit rauhassa viettää joulukuussa aikaa perheen parissa. BR-Lelujen sivuilta löydät monia loistavia joululahjatarjouksia. Pidämme nimittäin kunnia-asianamme tarjota parhaimpia lahjaideoita lapsille, niin että voit ilahduttaa perheen pienimpiä välkkyvän joulukuusen alla odottavilla upeilla paketeilla. Meiltä löydät joululahjat kaikenikäisille tytöille ja pojille kaikissa hintaluokissa, joten voit ostaa meiltä täydellisen lahjan, joka vastaa sekä joulubudjettia että lapsen odotuksia.

Täytä kaikki joulutoiveet

Me BR-Leluissa juhlistamme joulua auttamalla vanhempia luomaan joulun, joka saa lasten silmät loistamaan riemusta. Näin ollen löydät tältä sivulta valtavan valikoiman suosittuja lelutuotemerkkejä, jotka ovat jo vuosikymmenten ajan tuoneet jouluiloa tuhansiin koteihin ympäri maailmaa. Jos lapsesi on luova sielu, sinun kannattaa tutustua luovien lelujen valikoimaamme, sillä siihen kuuluvien tuotteiden avulla lapsesi voi syventyä leikkiin tuntikausiksi kehittäen samalla motoriikkaansa. Lapsesi saattaa olla myös tuleva taiteilija, joka varmasti yllättyy iloisesti värityskirjoista ja piirustustarvikkeista, jotka tukevat ja herättävät lapsesi mielikuvitusta.

Me BR-Leluissa voimme toteuttaa melkein minkä tahansa lapsesi esittämän joululahjatoiveen. Meiltä löytyy nimittäin kaikenlaisia tuotteita aina rakennuspalikoista, musiikki-instrumenteista ja lautapeleistä potkulautoihin ja pelikonsoleihin. Valikoimamme on niin laaja, että löydät meiltä joululahjat sekä tytöille että pojille aina vauvaikäisistä teineihin. Pienimmille (0-2-vuotiaille) kannattaa hankkia pehmeitä leluja, joissa ei ole kovia ja teräviä kulmia, joilla lapsi voi satuttaa itsensä, tai irtonaisia osia, jotka voivat juuttua pieneen kurkkuun. Hieman isommille (2-5-vuotiaille) hyvä lahja on sellainen, joka kehittää sekä lapsen motoriikkaa että puhetta. Lapsen kasvaessa isommaksi (yli 5-vuotiaat) hän alkaa olla tietoisempi siitä, millä hän haluaa leikkiä. Silloin vanhemmat päättävät yleensä lapsen kanssa yhdessä, millaisia leluja he ostavat lapselle.

Joululahjat suosituilta tuotemerkeiltä

Tältä sivulta löydät joululahjat kaikenikäisille lapsille. Olet varmasti jo tutustunut LEGOihin, jotka ovat yksi lasten kestosuosikeista. Nämä suositut rakennuspalikat kuuluvat melkein väistämättä kaikkien lapsuuteen, sillä niillä on hauska leikkiä, ja lisäksi ne tukevat lapsen mielikuvitusta ja kehitystä yleisesti. Mutta valikoimaan kuuluu paljon muutakin kuin rakennuspalikoita. Meiltä löytyy esimerkiksi erilaisia sarjoja, mukaan lukien LEGO City, LEGO Duplo ja monet muut. LEGO on näin ollen luonut aivan oman maailmansa, johon se toivottaa kaikki lapset tervetulleiksi. Kun lapsi pääsee tutustumaan tämän maailmankuulun tuotemerkin monenlaisiin leluihin, ihastukselle ei näy loppua. Piti lapsesi sitten supersankareista, siisteistä koneista tai rauhallisemmista leikeistä LEGO Friendsien parissa, löydät oikeat tuotteet täältä.

Joulukiireiden toden teolla alkaessa lelukaupoissa ja verkkokaupoissa on ruuhkaa, joten sinun täytyy olla nopea, jos haluat päästä käsiksi parhaimpiin joulutarjouksiin. Aloita näin ollen jouluvalmistelut jo hyvissä ajoin. Laadi lasten kanssa lahjatoivelistat. Arvioi, millaiset lahjat sopivat kukkarollesi, ja suunnittele, milloin ostat kunkin lahjan. Näin vältyt turhalta stressiltä ja kiireeltä, ja sinulla on myös paremmat mahdollisuudet löytää lapsesi hartaasti toivomat lahjat.

Yksi tyttöjen ajaton suosikkituote on Barbie. Barbie on vuodesta 1959 lähtien ihastuttanut lapsia kautta maailman, ja se on ajoittain ollut teini-ikäistenkin muoti-ikoni. Nukkea on vuosien mittaan tehty useina eri versioina, ja jokaiselle nukelle suunnitellaan teemaan sopivat lisävarusteet. Esittele lapsellesi upeat Barbie-nuket tai osta lapsen kokoelmaan uusi nukke. Näin tyttösi tuntee itsekin olonsa prinsessaksi. Jos lapsi on todellinen Barbie-fani, valikoimaan kuuluu myös muita Barbie-aiheisia tuotteita kuin nukkeja – esimerkiksi koululaukkuja, penaaleja ja eväsrasioita. Lapsesta on mukavaa esitellä niitä kavereille päiväkodissa tai luokkakavereille koulussa.

Polkaise joulu käyntiin BR-Leluissa

Joulu on jo ovella, ja joulu on kallis juhla monille perheille. BR-Leluista löydätkin joululahjoja kaikissa hintaluokissa. Hyvien lahjojen ei tarvitse välttämättä olla kalliita, joten esittelemme tällä sivulla paljon joululahjaideoita, joihin ainakin useimmilla on varaa. Lapsilla on yleensä suuret odotukset jouluaaton suhteen, ja monissa perheissä nähdään paljon vaivaa onnistuneen joulun eteen adventtilahjoilla, joulukalentereilla, tavarakalentereilla, joululahjoilla jne. Näin ollen ei ole mikään ihme, että lasten silmät alkavat loistaa riemusta jouluaaton viimein koittaessa. Upeasti koristeltu joulukuusi valaisee koko olohuoneen, ja sen alla on kasoittain toinen toistaan kauniimpia paketteja.

Valmistaudu lasten jouluun BR-Leluissa. Pidä silmällä monia hyviä tarjouksia, joita esittelemme jatkuvasti näillä sivuilla. BR-Lelut toivottaa kaikille lapsille ja lasten vanhemmille hyvää joulua. Toivottavasti voimme auttaa onnistuneiden joululahjojen hankinnassa.

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää