Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

SO SLIME DIY Slime Factory -limatehdas

30,00 €

TuotetiedotLue lisää

6 - 12  

SO SLIME DIY -limanvalmistuspakkaus Valmista itse limaa SO SLIME DIY -pakkauksen materiaaleista. Piileekö sisälläsi hassu tiedemies? Ja onko tämä luova persoona viehtynyt...


Lisää koriin
Varaa myymälästä

Löytyy varastosta

Etsi myymälä

365 päivän maksuton palautusoikeus

Jos kadut ostostasi, sinulla on 365 päivää aikaa palauttaa se. Huomaathan, että tuotteen tulee olla samassa kunnossa, kuin ostaessasi sen. Lue lisää palautusehdoista.

 

Click & Collect -myymälääntoimitus

Click&Collect -myymälääntoimitus on aina maksuton.

Osta verkosta ja palauta myymälään

Mikäli kadut verkossa tekemääsi ostoa, voit palauttaa sen myymäläämme. Lue palautusehdoistamme täällä.

Download manual

Jipii! Toimituksesi on nyt ilmainen.

Tietoja tuotteesta

SO SLIME DIY -limanvalmistuspakkaus Valmista itse limaa SO SLIME DIY -pakkauksen materiaaleista. Piileekö sisälläsi hassu tiedemies? Ja onko tämä luova persoona viehtynyt kimalteeseen, hohtoon ja hauskoihin yllätyksiin? Sitten on aika päästää luovat voimat valloilleen mahtavan limanvalmistuspakkauksen parissa – se sopii täydellisesti kaikille uteliaille! Pystytä limanluontipiste kotiisi SO SLIME DIY -limapakkauksen materiaalien avulla ja tee ideoistasi kimaltavia limaluomuksia ihastusta aiheuttavilla efekteillä. Sekoita limajauhetta ja vettä kääntämällä sekoituskulhon kahvaa ja lisää joukkoon värikästä kimalletta. On superhauskaa seurata, miten seos pyörii kulhossa, ja vielä hauskempaa on leikkiä valmiilla tuotoksella – tahmealla limalla! Viimeistele valmistus lisäämällä seokseenyllätysesine. Pakkauksessa on 1 Slime Factory -työpiste, 1 sekoituskulho, 3 ravistusmukia, tarra-arkki, 3 tuubia, limapuikko, suppilo, 10 pussia limajauhetta (6 g per pussi), 3 pussia konfetteja (0,5 g per pussi), 6 pussia kimalletta (0,5 g per pussi) 4 yllätysesinettä ja ohjeet. Mitat: Slime Factory -työpiste: 6 x 18 x 25 cm Sekoituskulho: 12 x Ø 8,5 cm Ravistusmukit: 7 x Ø 6,3 cm Yllätysesineet (hahmot) ovat erikokoisia.

Toimitusehdot

Kun teet tilauksen, se käsitellään ja pakataan Tanskassa sijaitsevassa varastossamme noin 24 tunnin kuluessa. Tämän jälkeen käyttämämme kuljetusliike toimittaa tilauksen sinulle paikkakunnasta riippuen 3-6 arkipäivän sisällä.

Mitä toimitusvaihtoehtoja on tarjolla?

Tarjoamme erilaisia toimitusvaihtoehtoja, joista voit valita sinulle sopivimman:

- Kotiosoitettasi lähellä sijaitseva noutopiste

- Muu noutopiste – jos esimerkiksi haluat lähettää lahjan suoraan sen saajalle

- Aina maksuton Click & Collect -myymälääntoimitus (ei koske suuria Big'N'Heavy-tuotteita)

- Toimitus suoraan kotiovellesi tai muuhun osoitteeseen

Tuotetiedot
Tuotekoodi
000000000123393001
Pituus
8 cm
Korkeus
31 cm
Leveys
34 cm
false
Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää