Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0
Rajaa tuloksia
Ikä
Hinta
Varastosaatavuus
allCategories
Poista rajaukset
Apply

Joko on koulun alun aika?

Koulun alku voi tuntua raskaalta pitkän kesäloman jälkeen. Koulun alkamisen hyviä puolia ovat kaverien näkeminen, hauskat hetket yhdessä ja uudet koulutarvikkeet, kuten koulureppu, kynät, värikynät ja kirjanpäällyspaperit.

Useimmista lapsista koulun alku on hyvä asia, vaikka he eivät sitä myöntäisikään. Koulun alussa on oltava hyvin valmistautunut kaikkeen uuteen, eikä se onnistu ilman reppua. 

Koulureppuvalikoimamme sisältää runsaasti värejä ja malleja, joista osassa on supersankareita, kuten SPIDER-MAN. Muita suosittuja merkkejä ovat ALPINE, LEGO, STAR WARS ja Kätyrit . Lapsi kantaa reppuansa koulun alun jälkeen monta päivää. Ovatko olkahihnat ja kiinnikkeet säädettäviä ja selkäosa ergonomisesti muotoiltu?

Koulupäivän tiimellyksessä nälkä pääsee helposti yllättämään, joten pienet sankarit tarvitsevat eväsrasioita. Niitä koristavat muun muassa LEGO CHIMA, AVENGERS ja BARBIE. Muita suosikkeja ovat DISNEY, SMURFFIT tai MANCHESTER UNITED.

Entäpä kirjaimet ja numerot? Penaaleissa ja kynäseteissä saatavilla on esimerkiksi FC BARCELONA, ONE DIRECTION ja DISNEY CARS 2. 

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää