Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Lasten synttärit & juhlat

Rajaa tuloksia
Ikä
Hinta
Varastosaatavuus
allCategories
Poista rajaukset
Apply

Pitkä odotus palkitaan! Liian monen päivän, kahden päivän ja yhden päivän kuluttua onkin yhtäkkiä synttärijuhlapäivä. Lasten synttärit ovat erityinen juhla. Päivänsankarille lahjat saattavat olla tärkein juttu, mutta useimmat pikkuiset nauttivat myös huomion keskipisteenä olemisesta. Vieraiden odotukset ovat myös tärkeä osa juhlaa. Tutustu kutsuvalikoimaamme – saatavana on DISNEY-, MY LITTLE PONY- ja LENTSIKAT-kutsuja.

Lasten synttäreiden koristeluun saat innoitusta hauskoista, esimerkiksi DISNEY-aiheisista, ilmapalloista. Lasten synttäreiden juhlapöydän kattamiseen sopivat vaikkapa ilmapallo-, HELLO KITTY-, DISNEY PRINCESS- ja DISNEY-aiheiset pöytäliinat. Niiden kaveriksi sopivat hauskat kertakäyttölautaset ja -mukit. 

Lasten synttäreiden ehdoton välttämättömyys ovat kakkukynttilät. Sitten onkin onnittelulaulun, kakun leikkaamisen ja iloisista ilmeistä nauttimisen aika. 

Lasten synttärit ovat juhlan aika

Lasten synttärit ovat hauskoja ja synnyttävät paljon odotuksia. Lasten synttärit alkavat usein kutsujen lähettämisestä. Seuraava vaihe voi olla koristeiden suunnittelu ja viimeinen pöydän kattaminen hauskoilla ja värikkäillä astioilla.
Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää