Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0
Rajaa tuloksia
Ikä
Hinta
Varastosaatavuus
allCategories
Poista rajaukset
Apply

Taaperon huoneessa lelut ovat tärkeintä, mutta he pitävät myös sisustustuotteista, joissa on lapsen rakastamia hahmoja, kuten smurffeja tai Disney-hahmoja vaikkapa Autot-elokuvasta. Tällaisia tuotteita ovat julisteet, sisustustarrat, tyynyt tai Grab ‘n’ Glow -valo. Lastenhuoneen sisustus muuttuu paljonkin lapsen kasvaessa. Oikeat värit ja tyyli nousevat tärkeämmiksi.

Julisteet ovat yhä merkittävässä asemassa lastenhuoneen sisustuksessa, mutta nyt Disney-hahmot saavat väistyä esimerkiksi ONE DIRECTIONin tieltä. Sama koskee vuodevaatteita – eikä kannata hämmästyä, jos lastenhuone on sisustettu diskopallolla!  Et välttämättä olisi itse valinnut juuri näitä tuotteita, mutta ne ovat lapsen tapa ilmentää omaa kehittyvää persoonallisuuttaan.

Lastenhuoneen sisustus

Lastenhuone on lapselle kuin talo tai asunto aikuiselle – paikka, jossa säilytetään omaisuutta, nukutaan, pidetään hauskaa ja viihdytään. Lastenhuoneen sisustus on tapa tehdä huoneesta viihtyisä ja lapsen näköinen. Sisutukseen valitaan yleensä lasta miellyttäviä värejä ja hänelle tärkeitä hahmoja.
Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää