Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Leikkisetit & hahmot

Rajaa tuloksia
Ikä
Hinta
Varastosaatavuus
allCategories
Poista rajaukset
Apply
667 tuotetta Tuotteita sivulla 12 | 24 | 48
Näytä
Filter options

Jokaisella hahmolla on erilainen persoonallisuus ja useita eri hahmoja voidaan käyttää samaan leikkiin. Ehkäpä Postimies Pate on viemässä postia ritarille? Tai ehkäpä My Little Pony on sairas, ja lääkäri McStuffins hoitaa häntä. Kun lapsi alkaa leikkiä hahmoillaan, mikään ei voi pysäyttää hänen mielikuvitustaan.

Leikkisetit ja hahmot tarjoavat lapsille monta hauskaa hetkeä. On lukemattomia tapoja leikkiä. Odota ja katso, miten lapsen mielikuvitus saa siivet! Lapsesi voi helposti leikkiä hahmoillaan yksin, mutta on myös hyvä, jos sinä, sisarukset tai ystävät voivat osallistua leikkiin. Hahmoja kannattaa siis varata riittävästi!

Hauskat leikkisetit ja hahmot pojille ja tytöille

Jotkut hahmot ovat melko pieniä ja mahtuvat taskuun. Niitä voi ottaa mukaan tauoille kouluun ja harrastuksiin. Lapsi voi myös kerätä pieniä hahmoja ja asettaa niitä koristeiksi hyllylle.

Lapsi voi hyvin käyttää eri maailmojen hahmoja ja leluja samassa leikissä. Vain mielikuvitus on rajana! BR-verkkokaupasta löydät mainiot hahmot, keräilyhahmot, hevoset, poliisit, ritarit ja merirosvot – ja paljon muuta. Ne ovat kaikki valmiina hyvään leikkiin!

BR Lelusetit ja hahmot

Hauska hahmo tai leikkisetti voi olla täydellinen lahja lapselle. Hyvin pienet hahmot ovat myös hyviä lahjoja joulukalenteriin tai syntymäpäiväjuhliin. Lelujen ei tarvitse olla isoja tai kalliita, jotta ne tuottaisivat saajalleen iloa.

Me BR:llä rakastamme myös hauskoja hahmoja ja leikkisettejä.  Olemme keränneet verkkokauppaan hauskoja tuotteita huippumerkeiltä, kuten SKYLANDERS, MY LITTLE PONY, tohtori MCSTUFFINS ja LEGO – esimerkiksi LEGO INFINITY ja LEGO DIMENSIONS. Ja päivitämme tietysti jatkuvasti verkkokaupan valikoimaa uusilla tuotteilla.

Tervetuloa tutustumaan lelusetti- ja hahmovalikoimaamme. Tarjoamme 365 päivän palautusoikeuden!

Hahmoilla on huippuhauskaa leikkiä

Nyt on aika leikkiä!

BR-verkkokaupasta löydät monia hauskoja ja suloisia hahmoja.  Niillä on mukavaa leikkiä, ja kun puuhailet muuta, voit säilyttää niitä hyllyillä koristeina.  Ne on myös helppoa sujauttaa taskuun. Minkä hahmon haluaisit? BR-verkkokaupasta löydät hauskat TAMAGOTCHI hahmot, joista sinun tulisi aina muistaa pitää hyvää huolta. Löydät hahmovalikoimamme alta.

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää