Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Naamiaistarvikkeet

Rajaa tuloksia
Ikä
Hinta
Varastosaatavuus
allCategories
Poista rajaukset
Apply
610 tuotetta Tuotteita sivulla 12 | 24 | 48
Näytä
Filter options

Naamiaistarvikkeet

Naamiaistarvikkeiden kanssa voit hullutella: muunna kasvosi hullunkurisiksi, pelottaviksi tai erityisen kauniiksi. Jättimäiset korvat saavat ystävät ja perheenjäsenet nauramaan, kun taas siniset huulet saattavat vähän säikäyttää. Tutustu valikoimaamme ja löydä hauskat tarvikkeet naamiaisiin tai hassuihin juhliin.

Naamiaistarvikkeet tekevät arjesta hauskempaa. Naamiaistarvikkeet kuuluvat usein roolileikkeihin ja kehittävät lasten mielikuvitusta ja antavat sekä lapsille että aikuisille luvan hullutella – ja hullutteluahan me kaikki joskus tarvitsemme.

Kuka haluaisit olla? Vaikkapa prinsessa, roisto, perhonen, poliisi tai leppäkerttu? Naamiaistarvikkeilla luot kulissit leikille, jossa voit olla kuka ikinä haluat. Kasvomaalausväreissä on saatavana punaista, sinistä, keltaista ja valkoista. Tai kokeile isoja korvia – huvin vuoksi.

Meikki- ja kampauspäät tarjoavat myös hyvän syyn harjoitella hauskanpidon lomassa. Anna BRATZ-nukke Yasminille aivan uusi ja viileä ilme, harjoittele prinsessakampausta BARBIE-prinsessalla tai DISNEY-prinsessan kampausvälineillä, jotka kuuluvat naamiaistarvikkeisiin. 

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää