Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Nallet & pehmolelut

Rajaa tuloksia
Ikä
Hinta
Varastosaatavuus
allCategories
Poista rajaukset
Apply

Nalle voi olla paras kaveri tai lähes perheenjäsen. Lapset nukkuvat nalle kainalossa ja ottavat sen mukaansa kaikkialle, minne menevät kotona, pihalla, kyläreissuilla ja matkoilla. Roolileikeissä nalle voi olla kuka tahansa pikkusiskosta lemmikkiin.

Eikä pidä unohtaa: Koska nalle on paras kaveri, se osaa pitää salaisuudet. Jos äiti on ihan hölmö ja isä pöhkö tai joku toinen lapsi on tehnyt jotakin kurjaa, lapsi voi kuiskata huolensa nallen korvaan.

Mikä on söpöin? Vaikea sanoa. Suosikki voi olla perinteinen nalle rusetti kaulassa tai MY FRIEND -kissa, -koira tai -kirahvi. Tiikeri unikaverina on pikemminkin suloinen kuin pelottava.

Nalleja annetaan usein rakkauden merkiksi poika- ja tyttöystävillekin!

Eläinlelut rakastavat rutistuksia

Jos olet joskus käynyt eläintarhassa, olet varmaankin nähnyt kaikki siellä asustelevat eläinlajit. Saatat pitää eläimistä, jotka ovat kotoisin eri puolilta maailmaa – tiesitkö, että voit saada niistä osan myös omaan huoneeseesi?

Pehmoiset ja suloiset eläinlelut ovat rutistettavan ihania. Ja niillä on myös hauska leikkiä! Ehkä vaarallisesta tiikeristä tuleekin ruskean nallekarhun paras kaveri. Erilaisten pehmolelujen kanssa leikkiä riittää moneksi tunniksi. Aloita leikki ja etsi itsellesi mieluisa pehmolelu BR-verkkokaupasta!

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää