Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Nuket, nukkekodit & tarvikkeet

Rajaa tuloksia
Ikä
Hinta
Varastosaatavuus
allCategories
Poista rajaukset
Apply

Nukeilla leikkiessään lapset toistavat tosielämän tapahtumia. Aikuinen saattaa kuulla lapsen sanovan samoja asioita nukelleen, jota hän on sanonut lapselle. Tämä on normaalia roolileikkiä.

NEW BORN BABY -nukkejen avulla lapsi voi harjoitella vanhemmuutta. Aamiainen, päiväunet ja vaatteiden vaihto tapahtuvat nuken kanssa samalla tavalla kuin oikeassa elämässäkin, ja nukke osaa juoda, pissata sekä liikutella jalkojaan ja käsiään. Erilaiset tarvikkeet tekevät leikistä vielä todentuntuisempaa.

Kun lapsi kasvaa, hänen leikkinsä muuttuu. Muodilla ja malleilla on suuri merkitys lapsille, kun he leikkivät itseään vanhempia hahmoja. Lapset etsivät roolimalleja kaikkialta ympäriltään. Saatat kuulla lapsen sanovan: "Kun kasvan isoksi, minusta tulee… Barbien, Kenin tai Steffin kaltainen tähti tai DISNEYn prinsessa, kuten Lumikki tai Tuhkimo."

Nukkekodit – ihana koti nukeille!

Sinä asut mukavasti perheesi kanssa. Mutta nukeillasi täytyy tietysti myös olla kaunis koti, joka on aivan heidän omansa – toivo siis lahjaksi suurta ja UPEAA nukkekotia!

BR:stä löydät hienon valikoiman nukkekoteja. Täydellistä nukeillesi! Verkkokaupastamme löydät nukkekodit muun muassa merkeiltä SYLVANIAN FAMILIES ja LUNDBY! Kirjoita ne toivelistallesi. BR:stä löydät KAIKKI haluamasi hauskat lelut ja nukkekodit – äiti tai isä voi klikata ne kotiisi!

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää