Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Puiset lelut

Rajaa tuloksia
Ikä
Hinta
Varastosaatavuus
allCategories
Poista rajaukset
Apply

"Hei, mitä saisi olla? Maitoa? Kyllä, kiitos! Se tekee kaksi euroa. Kiitos!" Ja kolikot laitetaan kassalaatikkoon.

Saatat tuntea nostalgian häivähdyksen, kun näet puuleluja. Ne ovat edelleen suosittuja lasten leluja. Siksi verkkokaupassamme on laaja valikoima puisia vauvaleluja. Vauvojen puulelut saattavat innostaa myös roolileikkeihin – ne voivat toimia esimerkiksi hauskoina kassakoneina tai pikkulasten leikeissä kauppatarvikkeina. Myös puinen helmitaulu voi olla lapselle se kaikkein hauskin juttu. Sen avulla lapsi oppii laskemaan – helmitaulun helmet pitävät hauskaa ääntä, kun niitä liikuttelee laidasta toiseen. Sopivilla puisilla vauvaleluilla hauska leikki jatkuu monta tuntia!

Nostalgiaa ja hauskoja leikkejä puisilla vauvaleluilla

Monia leluja valmistetaan edelleen puusta, ja hyvästä syystä. Yksi seikka on nostalgia, joka herää, kun näkee lapsensa leikkivän lelulla, joka muistuttaa omasta lapsuudesta. Toinen seikka on puisten vauvalelujen hyvä laatu. Ne kestävät hyvin – sen vuoksi tulevat sisarukset leikkivät aikanaan samoilla leluilla. Toisaalta puiset vauvalelut ovat hyvä valinta siksi, että niiden muotokieli on yksinkertainen. Lasten mielikuvitus pääsee siis leikissä valloilleen.

Vauvaleluja löytyy joka lähtöön, ja laajennamme valikoimaamme aina uusilla jännittävillä puuleluilla. Verkkokaupastamme löydät esimerkiksi seuraavia BR ja BRIO tuotteita:

  • Kuularadat ja autot
  • Hahmot ja eläimet
  • Palikat ja palikkapelit
  • Ja paljon muuta!

Puiset vauvalelut BR:ltä

Verkkokaupastamme löydät monenlaisia puisia vauvaleluja lapsellesi. Voit valita esimerkiksi lajittelulaatikon, palikkapelin, joka kehittää lapsen motoriikkaa ja koordinaatiota. Sopivien palikoiden sovittaminen oikeisiin reikiin voi olla aluksi vaikeaa, mutta pienellä harjoittelulla lapsi oppii kyllä. Kun laatikko on tyhjennetty, on hauskaa täyttää se aina uudestaan!

Tutustu laajaan valikoimaamme yllä. Jos kadut ostostasi, sinulla on 365 päivän palautusaika.

Puiset vauvalelut kestävät pitkään

Yksi. Kaksi. Kolme. Neljä. Viisi! Puinen helmitaulu on lasten kestosuosikki. Pienimmät lapset löytävät puulelut aina uudelleen – siksi olemme valikoineet verkkokauppaamme runsaasti puisia vauvaleluja.

Puhdasta nostalgiaa on nähdä lapsesi pitelevän puulelua käsissään. Puulelujen suosioon on hyvä syy – ne nimittäin kestävät pitkään ja mahdollistavat monta hauskaa leikkiä. Pääset tutustumaan BR:n puisten vauvalelujen valikoimaan alla!

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää