Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Rakennuspalikat & rakennussarjat

Rajaa tuloksia
Ikä
Hinta
Varastosaatavuus
allCategories
Poista rajaukset
Apply

Rakennuspalikat ja rakennussetit – nyt rakentamaan!

Anna lapsesi päästää mielikuvituksensa valloilleen markkinoiden suosituimpien rakennuspalikoiden ja rakennussettien parissa. BR:n laajasta valikoimasta löydät lapsellesi rakennettavaksi taloja, torneja ja huikeita merirosvolaivoja.

Rakennuspalikat kehittävät mielikuvitusta ja yhteistyötaitoja

Jos lapsesi rakastaa rakentamista, niin meiltä löydät palikoita, rakennussettejä, magneettileluja ja puupalikoita. LEGO ja Playmobil ovat vain joitakin niistä merkeistä, jotka löydät verkkokaupastamme. Oli lapsesi minkä ikäinen tahansa, meiltä löydät hänelle parhaiten sopivat rakennuspalikat ja rakennussetit. Joten ei siis muuta kuin rakentamaan ja leikkimään!

Rakennuspalikat ja rakennussetit – päästä mielikuvitus valloilleen!

Rakennuspalikoista ja rakennusseteistä riittää leikkimistä moneksi tunniksi. Ne ovat suosittu ilmestys useissa lastenhuoneissa, hyvästä syystä. Ne ovat nimittäin laatuleluja, jotka kehittävät mielikuvitusta sekä yhteistyökykyä ja kannustavat leikkimään. Rakennuspalikat ilahduttavat koko sisaruskatrasta, sillä jännittävä rakennussetti innostaa leikkiin niin pojat kuin tytötkin.

Myös me BR:llä rakastamme rakentamista. Siksi olemme rakentaneet verkkokaupan, joka tarjoaa upeita ja jännittäviä rakennuspalikoita ja rakennussettejä kaikille rakentamisesta innostuneille lapsille ja lapsenmielisille. Oli etsimäsi merkki sitten LEGO, Playmobil tai ihan jokin muu, meillä on laaja valikoima. Meiltä löydät niin palikoita, rakennussettejä, magneettileluja kuin puupalikoitakin.

Leikki ja kehitys

Kun lapsesi innostuu leikkimään, hänen eteensä avautuu kokonaan uusi maailma tarinoineen ja hahmoineen. Tämä pätee erityisesti silloin, kun lapsesi leikkii rakennuspalikoilla ja hienoilla rakennusseteillä.

Palikat ja rakennusleikit tarjoavat lapsellesi hauskoja leikkikokemuksia ja tekevät hänelle hyvää:

  • Lisääntynyt keskittymiskyky. Oikeiden palojen yhteensovittaminen oikealla tavalla vaatii keskittymistä ja muuttaa koko leikin seikkailuksi yhdessä merirosvojen ja prinsessojen kanssa.
  • Mielikuvitus pääsee valloilleen – joko yksin tai ystävien tai sisarusten kanssa. Luova mieli toimii täydellä teholla.
  • Pienten osien yhdistäminen kehittää ja harjoittaa lapsen hienomotoriikkaa.
  • Leikki yhdessä muiden kanssa kehittää lapsen yhteistyötaitoja. Se antaa lapselle hyvät työkalut tulevaisuutta varten.
  • Rakennussetit tarjoavat hauskaa ajanvietettä kaikenikäisille lapsille. Siksi eri-ikäisten lasten on helppo leikkiä yhdessä.

Laaja valikoima rakennussettejä – muun muassa LEGO ja Playmobil

Meidän rakennuspalikoillamme lapsesi voi rakentaa Pisan kaltevan tornin tai korkean tornin, jossa noita pitää prinsessaa vankinaan. Rakennussettiemme avulla pelaat monta hauskaa tuntia. Rakenna hurja merirosvolaiva ja anna tyhmien maakrapujen kävellä lankkua pitkin tai leiki LEGO Friends -tuotteilla ja rakenna upea talo pienille hahmoillesi.

Meillä on laaja valikoima rakennussettejä ja rakennuspalikoita, muun muassa:

  • LEGO-sarjat kuten LEGO Friends, LEGO City, LEGO Merirosvot, LEGO Star Wars, LEGO Duplo jne.
  • Playmobil
  • Geomag
  • PLUS PLUS

Ovatko lapsesi todellisia tulevia rakennusmestareita? Ovatko he valmiita rakentamaan seuraavan suuren ja mahtavan luomuksen? Löydät valikoimamme sivusta, olivatpa lapsesi ikä ja mieltymykset mitkä tahansa. Kokeile suosittuja LEGO-sarjoja, kuten Star Wars ja Minecraft. Osta tänään ja nauti 365 päivän palautusoikeudesta.

Sitten vain rakentamaan!

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää