Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Lasten sähköautot

Rajaa tuloksia
Ikä
Hinta
Varastosaatavuus
Poista rajaukset
Apply

Sähköautot – aja kilpaa pihamaalla

Tööt, tööt! Täältä tullaan! Ajan omaa pientä sähköautoani. Katsokaa minua, äiti ja isä!

Lapsi voi ajaa hienoa sähköautoa täysin itse. Se tarjoaa hauskoja hetkiä lapsille – ajoivat he sitten yksin tai ystävien tai sisarusten kanssa. Katso, miten lapsesi ajaa ympäri pihaa tai terassia. Monet naurut ovat todisteena siitä, että olet ostanut täysin oikean lahjan! Alla olevista valikoimistamme löydät sähköautoja.

Lasten sähköautot

Fruum fruum – ja sitten menoksi! Lapset rakastavat aikuisten lailla vauhtia, jännitystä ja seikkailuja, joten makeat ajoneuvot, joilla voi huristella pitkin maita ja mantuja, kiinnostavat takuulla perheen pienimpiä. Nämä jännittävät autot herättävät lasten seikkailunhalun, niin että he eivät malta odottaa saavansa lähteä hauskoille ja jännittäville retkille. Pienetkin lapset haluavat seikkailla, ja Ride Onin sähköautojen ansiosta lapsen ei tarvitse odottaa, että hän on tarpeeksi vanha ajamaan oikeaa autoa. Meiltä BR-Leluista löydät laajan valikoiman näitä siistejä ja upeita autoja, jotka tarjoavat lapsille mahdollisuuden pitää hauskaa, antaa tuulen hulmuta hiuksissa ja kokea vauhdin hurmaa.

Makeita ja käytännöllisiä ajoneuvoja

Lasten ajoneuvot ovat kehittyneet huimasti vuosien mittaan, ja vanhanaikaiset laatikkoautot ovat menneisyyttä. Nykyään lasten sähköautot ovat niin oikeannäköisiä, että lapsesi voi ajella bemarilla, mersulla tai maastoautolla, joka on lähes täydellinen kopio oikeasta autosta. Näin lapsi voi päästä ajamaan unelmiensa autolla, josta äiti ja isä voivat vain haaveilla, tai valita itselleen vieläkin hienomman ja uudemman mallin. Valikoimasta löytyy monenlaisia ajoneuvoja, kuten esimerkiksi moottoripyöriä ja traktoreita. Ajoneuvoja on myös saatavilla erikokoisina. Voit valita kahden hengen mallin, jos lapset haluavat ajaa yhdessä. Isossa kahdenistuttavassa autossa lapset voivat lähteä yhdessä ajelulle pihalle, ilman että sinun tarvitsee kuunnelle kinastelua siitä, kuka saa istua ensin ratissa.

Vauhdilla kauas maan ääriin

Sähköauto toimii tehokkaalla ja ladattavalla akulla. Auto kulkee täyteen ladatulla akulla tunnin verran, ja akku on riittävän tehokas jopa epätasaisessa maastossa ajamiseen. Se on erityisen kätevää silloin, kun lapset ajavat puutarhassa tai muussa maastossa, jossa on nurmikkoa, multaa tai soraa. Autot on varustettu myös kauko-ohjaimella. Näin aikuinen voi ohjata autoa, jos lapsi ei ole vielä tarpeeksi vanha ajamaan sitä itse. Vaikka autossa on runsaasti tehoa, sinun ei tarvitse pelätä lasten hujauttavan autolla tiehensä – vaikka nopeutta voi säätää, enimmäisnopeus on korkeintaan 10 km/h. Tämä koskee nopeimpia malleja.

Sähköauto – jännittäviä elämyksiä ja hauskanpitoa tuntikausiksi

Toteuta lastesi unelma – ja kenties samalla oma unelmasi – sähköautosta, jolla he voivat huristella seikkailuihin ja kokea jännittäviä hetkiä aivan omin päin. Sähköauto tarjoaa lapsille tuntikausiksi hauskaa ajanvietettä ja ihanan vapauden tunteen, ja samalla se kehittää lapsen itsenäisyyttä. Täältä BR-Lelujen verkkokaupasta löydät laajan valikoiman kaikenlaisia leluja, jotka houkuttelevat lapset leikkeihin, hauskanpitoon ja seikkailuihin. Tutustu esimerkiksi rullailuleluihin, kuten potkulautoihin ja rullaluistimiin. Eikö vauhti vielä riitä? Siinä tapauksessa osta makea ja nopea autorata ja siihen kuuluvat autot. Vauhdin hurma ja jännitys on taattu!

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää