Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Kaikki altaat

Altaat

Mikään ei voita kesäpäivää perheen parissa omalla pihalla. Kun kesä lopultakin saapuu ja lämpömittari kipuaa 20 asteen paremmalle puolelle, suomalaiset ryntäävät rannoille ja laittavat grillit kuumenemaan. Lapsille kesä on vesileikkien parasta aikaa – ja niihin on tarjolla monia eri vaihtoehtoja. Meiltä BR-Leluista löytyy kattava valikoima uima-altaita ja vesileluja, jotka tekevät kesäpäivistä entistäkin hauskempia. Tällä sivulla esittelemme altaita, jotka saa nopeasti kaivettua esiin varastosta ja täytettyä vedellä, niin että lasten vesileikki voi alkaa. Sukella siis valikoimaamme ja tutustu moniin erilaisiin malleihin. Meillä on altaita pienille ja isoille lapsille sekä altaita, joissa koko perhe mahtuu polskuttelemaan. Altaiden raikkaat värit ja suloiset kuviot luovat täydelliset puitteet vesileikeille.


Altaat perheen pienimmille

Kun haluat ostaa altaan perheen pienimmille, ensimmäiseksi tulee luonnollisesti ottaa huomioon lasten ikä. Altaan syvyyden tulee olla sopiva, niin että siinä leikkiminen ei ole vaarallista, mutta samalla altaassa tulee olla riittävästi vettä, jotta leikistä ei tule liian tylsää. Taaperoikäisten allas ei saa olla kovin syvä. Alle 3-vuotiaille tai sitä nuoremmille lapsille riittää 30 cm syvä allas, sillä vaikka niin matalassa vedessä leikkimisen voisi kuvitella olevan täysin vaaratonta, vahinkoja voi sattua heti kun aikuisen kun silmä välttää. Näin ollen pienten lasten kanssa ei voi olla koskaan liian varovainen, kun on kyse uima-altaasta ja vesileikeistä. Pienille lapsille voit ostaa kevyen puhallettavan altaan, jonka korkeus on enintään 50 cm. BR-Leluista löydät monia erilaisia altaita, joiden suloiset kuvioinnit ovat kaikkien lasten mieleen.


Altaat isommille lapsille

Päiväkoti- ja kouluikäisille lapsille kannattaa ostaa hieman isompi allas, jossa on enemmän tilaa polskutella. Tämänikäiset lapset rakastavat uimista ja sukeltelua, mikä luonnollisesti edellyttää enemmän tilaa. Isommille lapsille mitoitetut altaat kannustavat koko perheen yhteiseen hauskanpitoon, sillä useimmat niistä ovat riittävän suuria jopa aikuisten käyttöön. Pulahtaisinko keskellä kesäpäivän kuumuutta puhallettavaan CARS-altaaseen vai siniseen altaaseen, jonka väri sointuu täydellisesti kirkkaansiniseen pilvettömään taivaaseen? Valinta on sinun, ja me BR-Leluissa pidämme huolen siitä, että löydät altaan, joka vastaa koko perheen tarpeita ja joka tarjoaa rajattomasti laatuaikaa perheen yhdessäololle.


Koko perheen altaat

Jos kaikki perheenjäsenenne ovat todellisia vesipetoja, jotka rakastavat altaassa polskuttelua yhdessä, teidän kannattaa tutustua isoihin ja syviin altaisiimme. Löydät valikoimasta esimerkiksi 87 cm syvän altaan, jossa on lapsille runsaasti tilaa uida ja sukeltaa. Näihin altaisiin mahtuu koko perhe, ja jos haluatte tehdä vesielämyksestä ylellisen, voitte valita poreammeen, jonka lämpimät poreet rentouttavat ihanasti. Altaassa on poresuuttimet, lämmitin ja suodatinpumppu.


Vesiliukumäet ja vesilelut

Kun olet päättänyt, millainen allas tulee tänä kesänä komistamaan pihaanne ja tuomaan iloa lapsille, sinun kannattaa myös tutustua hauskoihin ja jännittäviin vesileluihin. BR-Leluista löydät laajan valikoiman leluja, jotka tekevät altaassa pärskimisestä entistäkin hauskempaa. Meillä on uimalaseja, vesipyssyjä, puhallettavia uimaleluja, uimapalloja, vesi-ilmapalloja ja paljon muuta. Lisäksi voit ostaa hauskan vesiliukumäen, jos haluat toden teolla hemmotella lapsiasi. Se on helppo asentaa paikoilleen, ja siitä riittää loputtomasti hauskuutta ulkoleikkeihin. Jos valitset ison altaan, lapsille on iloa altaan reunalle pystytettävistä tikkaista, joita pitkin heidän on helpompi kavuta altaaseen ja sieltä pois. Suomen kesä on lyhyt, joten päivistä, jolloin lapset voivat leikkiä altaassa ja vesiliukumäessä, pitää ottaa kaikki ilo irti, kun siihen lopultakin tarjoutuu mahdollisuus. Osta siis uima-allas ja vesilelut hyvissä ajoin, niin ne ovat valmiina otettavaksi esille, heti kun kesä koittaa ja aurinko alkaa paistaa.


Ohjeita altaan valintaan

Jos harkitset uima-altaan ostamista, sinun tulee ottaa kantaa muutamiin käytännön asioihin ennen altaan ostoa ja käyttöönottoa. Ensin sinun tulee varmistaa, että pihallasi on riittävästi tilaa valitsemallesi altaalle. Altaan ympärillä on hyvä olla runsaasti tilaa, sillä lapset roiskivat vettä leikkiessään altaassa. On myös hyvä tarkistaa altaan alusta – allas tulee sijoittaa mieluiten pehmeälle alustalle kuten nurmikolle, ja alustan tulee olla tasainen. Ulkotiloihin sijoitettu vesihana helpottaa altaan täyttämistä, mutta jos sellaista ei ole, altaan saa täytettyä sisältä vedetyllä riittävän pitkällä vesiletkulla. Allas pitää myös voida tyhjentää ilman, että oma tai naapurin piha alkaa tulvia.


Kun allas on täytetty, se kannattaa peittää yöksi allaspeitteellä, niin että vesi pysyy puhtaana esimerkiksi puista tippuvista lehdistä. Jos olet hankkinut ison altaan, saat pidettyä sen puhtaana koko kesän erilaisilla huoltovälineillä. Tarjolla on muuan muassa puhdistusaineita ja suodatinpumppuja. Kesän loputtua on tärkeää pakata allas hyvin ja varastoida se talven ajaksi. Näin pidennät altaan käyttöikää, eikä siihen tule pakkasvaurioita.


BR-Leluista löydät kaiken tarvitsemasi

BR-Lelut on lasten suosikkikauppa. Meiltä löytyy hauskoja leluja laidasta laitaan, ja laaja valikoimamme tarjoaa kaikille jotakin aina luovasta oppimisesta ja interaktiivisista leikeistä ulkoleikkeihin ja perinteisiin leluihin, kuten esimerkiksi leikkisettejä ja hahmoja. Tarjolla on tuotteita monenlaisiin leikkeihin kaikenikäisille tytöille ja pojille. Joten jos lapsesi syntymäpäivät lähestyvät tai haluat muuten vain hemmotella häntä, osta tältä sivulta hänelle mukava yllätys. Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 80 euron tilauksiin, ja lähetämme tuotteet varastoltamme heti, kun olemme vastaanottaneet tilauksesi.


Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää