Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Leikkimökit & leikkikentät

Leikkimökit & leikkikentät kotipihalle

Lapset rakastavat ulkona olemista ja leikkivät ulkona mielellään. Suojaa sadesäällä ja kotileikkeihin tarjoaa leikkimökki, jonka voi sijoittaa omalle pihalle. Leikkimökissä riittää tilaa myös kavereille ja siellä voi jopa yöpyä lämpimällä säällä, kunhan muistaa ottaa makuupussin mukaan. Tai ehkäpä leikkikenttä on hyvä valinta vaikkapa urheilusta innostuneelle pikkuiselle. Siellä voi pelata erilaisia pallopelejä ja järjestää otteluita kavereiden kesken. Kaikki leikkimökit & leikkikentät saat tietenkin BR:n valikoimista. Leikkimökit & leikkikentät ovat hyvälaatuisia, joten ne kestävät useita vuosia kovaakin käyttöä. BR:ltä tilaaminen on helppoa ja nopeaa. Saat kaiken lisäksi vielä ilmaisen toimituksen ja jopa 365 päivän vaihto-oikeuden kaikille tuotteille.

Leikkimökit ja leikkikentät – ja leikki voi alkaa!

Kutsu vieraita illalliselle linnaasi. Tai keinu korkealle. Upeat leikkimökit tarjoavat mahdollisuuksia tuntikausien leikkiin sekä ulkona että sisällä. Verkkokaupastamme löydät kaiken, mitä lapsesi tarvitsee mukaviin leikkeihin pihalla tai lastenhuoneessa. Voitte nimittäin helposti muuttaa pihanne omaksi leikkikentäksenne. Työnnä lapselle vauhtia keinussa ja anna hänen kurkottaa kohti taivasta. Tai pystyttäkää sisälle leikkiteltta ja leikkikää Huvikummussa asuvaa Peppi Pitkätossua!

Jos Peppi Pitkätossu ei kiinnosta ja hyppiminen tuntuu hauskemmalta, trampoliini on silloin ehdottomasti paras leikkipaikka. Kaikenikäiset lapset jaksavat väsymättä pomppia trampoliinilla tunti tolkulla, ja isommille lapsille se tarjoaa oivan tilaisuuden harjoitella erilaisia temppuja. Taaperot voivat ihailla isompien touhuja, sillä joku päivä on heidän vuoronsa tehdä vaikutus tempuillaan koko naapuruston lapsiin.

Kun lapset kyllästyvät trampoliinilla hyppimiseen, on aika keinua. Useimmat lapset rakastavat keinumista, sillä se kutittaa kivasti vatsanpohjasta, ja joskus – pitkän päivän päätteeksi – keinun toistuva, melkein hypnotisoiva liike saattaa viedä pienen leikkijän unten maille.

Leikkiä loputtomiin

Mutta ennen nukkumaanmenoa on hyvä syödä jotakin, joten ehkäpä isosisko tai isoveli voisi tehdä ruoan? Jokaisesta hyvin varustetusta leikkimökistä löytyy aina pizzaa ja lettuja, ja jos jokin muu ruoka maittaa paremmin, senkin valmistaminen onnistuu kunnon leikkimökissä. Me BR-Leluissa voimme suositella riisipuuroa, jota leikkimökeissä usein tarjoillaan – sopivan suolaista, makeaa ja hampaissa narskuvaa. Kaneli taisi olla hiekkaa.

Päättäkäämme piharetkemme pomppulinnaan – mahtava pakopaikka uskaliaille. Pomppulinna on tarkoitettu uhkarohkeille lapsille. Lapsille, jotka eivät pelkää kaatua heiluvalle ja hytkyvälle alustalle ja jotka kerta toisensa jälkeen nousevat ylös ja jatkavat hyppimistä. Pomppulinnassa jyvät erotetaan akanoista ja naapuruston kuninkaat ja kuningattaret valitaan. Ja joskus perheen pienimmillekin tarjoutuu tilaisuus kokeilla pomppimisen riemua, kun isosiskolla tai isoveljellä on muuta puuhaa, mutta rauha ei kestä kauan. Pian pomppulinna täyttyy taas iloisesti hyppivistä lapsista, jotka koettavat voittaa toinen toisensa yhä hienommilla tempuilla.     

BR-Lelut haluaa tehdä lasten – ja lastenmielisten – ulkoleikeistä mahdollisimman hauskoja. Jos sinulla on kysyttävää koskien tuotteitamme, toimitusta tai palautusta, löydät todennäköisesti vastauksen tältä sivulta, josta löydät myös asiakaspalvelumme yhteystiedot.

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää