Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

PLUM Discovery -mutakakkukeittiö

200,00 €

TuotetiedotLue lisää

3 - 10  

PLUM Discovery -mutakakkukeittiö Onko pikkuisellasi parempaa tapaa tutkia ympäröivää maailmaa kuin ulkoleikit? PLUM Discovery -mutakakkukeittiössä on kaikki sotkuisiin mu...


Varoitus. Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Sisältää pieniä osia.

Lisää koriin
Varaa myymälästä

Löytyy varastosta

Etsi myymälä

BigNHeavy-tuotteiden toimitusehdot

Suurten BigNHeavy-tuotteiden toimitusmaksu on 49 € tilausta kohden. BigNHeavy-tuotteet toimitetaan aina suoraan kotiosoitteeseen.

Download manual
Tietoja tuotteesta

PLUM Discovery -mutakakkukeittiö Onko pikkuisellasi parempaa tapaa tutkia ympäröivää maailmaa kuin ulkoleikit? PLUM Discovery -mutakakkukeittiössä on kaikki sotkuisiin mutta luoviin leikkeihin tarvittava. Luo puisilla keittolevyillä kulinaarinen mestariteos kattiloiden, pannujen ja metallisten keittiövälineiden avulla. Keräile aineksia, luo ruokia ja tiskaa harjatusta teräksestä valmistetussa altaassa. Kätevät varastohyllyt siveltimille ja maaleille sekä helposti puhdistettava maalausalusta helpottavat siivousta! Puutarhurinalut käyttävät mielellään työkaluja haravoimiseen, kaivamiseen ja istuttamiseen – kasvualusta taas sopii hienosti ruukkukasveille ja -taimille. Bambuinen tuulikello tarjoaa aistivirikkeitä ja luo rauhoittavaa äänimaailmaa, kun lapsesi tutkii kotipihan luontoa.Sisältää sivellinkynät. Mitat koottuna: 160 x 70 x 116 cm.

Toimitusehdot

Big´N`Heavy-tuotteiden toimitusaika on 3-6 arkipäivää ja ne lähetetään varastoltamme Tanskasta. Tilaukset, jotka sisältävät useita tuotteita, voidaan toimittaa eri kuljetuserissä sekä eri toimituspäivinä.

Big´N`Heavy-tuotteiden toimituskulut ovat aina vähintään 49 euroa. Maksat toimituskulut vain kerran riippumatta siitä, kuinka monta tuotetta tilauksesi sisältää. Jos teet monta eri tilausta, maksat toimituskulut erikseen jokaisesta tilauksestasi.

Suuret Big´N`Heavy-tuotteet toimitetaan suoraan kotiisi. Kuljetusliike ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse, jolloin voidaan sopia toimituksen tarkempi ajankohta. Huomaathan, että toimitus tulee hyväksyä puhelimitse.

Jos sinulle toimitettu tuote on viallinen tai sinulla on kysyttävää Big´N`Heavy-tuotteista, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Big'N'Heavy-tuotteen palauttaminen

Jos kadut ostostasi ja haluat palauttaa Big´N`Heavy-tuotteen, sinun tulee varmistaa, että palautettava tuote on pakattu kunnolla, sillä olet vastuussa tuotteesta siihen saakka, kunnes se on palautunut takaisin varastollemme. Palauttaessasi tuotetta sinun on toimitettava se samaan paikkaan, mihin kuljetusliike sen toimitti. Jos tilaus toimitettiin kuormalavalla, se täytyy myös palauttaa sellaisella.

Verkkokaupasta ostettuja Big´N`Heavy-tuotteita ei voi palauttaa myymälöihimme.

Mikäli päätät palauttaa Big´N`Heavy-tuotteen, sinun on maksettava itse palautuskulut. Kun saamme palautuksesi takaisin varastollemme, hyvitämme sinulle palauttamasi tuotteen hinnan mutta vähennämme siitä aiheutuneet palautuskulut. Jos olet valinnut maksutavaksi laskun, saat laskun, joka sisältää toimituskulut sekä palautuksesta aiheutuneet kulut.

Big´N`Heavy-tuotteiden palautuskulut ovat aina vähintään 49 euroa.

Jos esimerkiksi ostat 150 euroa maksavan trampoliinin, maksat trampoliinin hinnan sekä toimituskulut, eli yhteensä 150 + 49 euroa. Jos päätät palauttaa tuotteen, vähennämme hyvityksessä 150 eurosta 49 euroa, sillä maksat myös palautuksesta aiheutuvat kulut.

Kun teet palautusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelun kautta tilaamme kuljetuksen palautettavalle tuotteelle. Voimme sopia kuljetusliikkeen kanssa sinulle sopivan ajankohdan, sillä sinun tulee olla paikalla kun tuotetta noudetaan.

Tuotetiedot
Tuotekoodi
000000000125684001
Pituus
162 cm
Korkeus
53 cm
Leveys
40 cm
Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää